Οι εγγραφές στο Robotakia Summer Camp 2024 συνεχίζονται!

Για αυτό το καλοκαίρι, ετοιμάσαμε για τους μαθητές μας, με πολλή αγάπη και κέφι, ένα μοναδικό Summer Camp!
Μάθε περισσότερα

Η επιστήμη και η τεχνολογία είναι συναρπαστικές, και εγώ τα καταφέρνω!

Ο βασικός μας στόχος είναι να χτίσουμε αυτή την πεποίθηση στους μικρούς μας μαθητές, μέσα από συναρπαστικά εκπαιδευτικά και βιωματικά εργαστήρια που το απολαμβάνουν όσο και ένα παιχνίδι!! 

Παράλληλα, τα παιδιά μαθαίνουν κατασκευαστικές τεχνικές και έρχονται σε επαφή με έννοιες της φυσικής, των μαθηματικών και του προγραμματισμού. Όλα αυτά, επιτυγχάνονται μέσω μιας εκπαιδευτικής διαδικασίας που τα παιδιά την αντιλαμβάνονται ως παιχνίδι, και συμμετέχουν ενεργά σε αυτή με πολύ ενθουσιασμό

Χαρίστε τους μαθητές σας σε ένα συναρπαστικό ταξίδι επιστήμης και τεχνολογίας με οδηγό τα Robotakia!

Οι διδακτικές επισκέψεις, στα Robotakia, εντάσσονται στο πλαίσιο δραστηριοτήτων που πραγματοποιούνται εκτός του σχολικού περιβάλλοντος και συμπληρώνουν την αγωγή των μαθητριών και των μαθητών σε μέρη επιστημονικού περιεχομένου. 

Ο χώρος μας αποτελεί σημείο τεχνολογικού  ενδιαφέροντος καθώς οι μαθητές και οι μαθήτριες θα δουν projects, ολοκληρωμένα και σε εξέλιξη, που έχουν πραγματοποιηθεί από τους μαθητές μας. 

Σχεδιάσαμε μία συναρπαστική εμπειρία μάθησης και δημιουργίας που περιλαμβάνει κατασκευή και προγραμματισμό ρομπότ, σε ομάδες των 2-3 παιδιών!

Στείλτε μας σήμερα την επιθυμητή ημερομηνία, το πλήθος και την τάξη των παιδιών στο ftrigka@robotakia.gr και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για επιβεβαίωση.