Οι εγγραφές στο Robotakia Summer Camp 2024 συνεχίζονται!

Για αυτό το καλοκαίρι, ετοιμάσαμε για τους μαθητές μας, με πολλή αγάπη και κέφι, ένα μοναδικό Summer Camp!
Μάθε περισσότερα

Το Σάββατο 15 Ιουνίου, τα Robotakia γιόρτασαν τα 8 τους χρόνια με ένα μεγάλο φεστιβάλ στο Ζάππειο Μέγαρο! Περισσότεροι από 400 μαθητές μας ενθουσίασαν 2000+ επισκέπτες παρουσιάζοντας 54 μοναδικά projects, εκ των οποίων 10 συμμετείχαν και στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό 2024 του ΕΛΛΑΚ!

Όλα κύλησαν με βάση το πρόγραμμα και απολαύσαμε τους μαθητές μας που συμμετείχαν στην παρουσίαση των έργων τους! Ο χώρος του φεστιβάλ γέμισε, αλλά όχι ασφυκτικά, δίνοντας χαρά στα παιδιά που είχαν ένα μεγάλο κοινό να εξηγήσουν τα project τους. Ο εσωτερικός χώρος του Ζαππείου, όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, ήταν πραγματικά εξαιρετικός!

Ένα τεράστιο μπράβο στους πρωταγωνιστές αυτής της γιορτής που ήταν τα παιδιά μας, οι μαθητές μας! Οι μαθητές μας που αφιερώνουν χρόνο στην ρομποτική, και μας δίνουν την ελπίδα ότι η Ελλάδα σε μερικά χρόνια θα πρωταγωνιστεί στις επιστήμες και την τεχνολογία! Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά, το αξίζουν!

Θερμές ευχαριστίες και στους χορηγούς μας Get3D, O3, Λεόντιος ΙΚΕ, Hellas Digital και Infoprocess. Η συνεργασία σας έκανε το Robotakia Festival 2024 ακόμα πιο επιτυχημένο! 

Επίσης, τριάντα ομάδες έκαναν εντυπωσιακές επιδείξεις των διαγωνιστικών τους ρομπότ σε 5 διαφορετικές κατηγορίες στους διαγωνισμούς MRC Global Olympiad και MRC Junior!

Μαζί μας ήταν και οι άνθρωποι του MRC, ενός διεθνούς διαγωνισμού με ελληνικές ρίζες. Τους ευχαριστώ που ήρθαν από την φιλόξενη Κρήτη για αυτή την εκδήλωση! Μας έδωσαν μία καλή ιδέα για τις διαγωνιστικές κατηγορίες οι οποίες είναι πολύ ελκυστικές γιατί αναπαριστούν αθλήματα και επιπλέον παρουσιάζουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον σε εκπαιδευτικό επίπεδο.

Εδώ και πολλούς μήνες, οι δάσκαλοι και οι γραμματείες μας εργάστηκαν εντατικά μαζί με τα παιδιά για το καλό αποτέλεσμα του Robotakia Festival! Έδωσαν τον ενθουσιασμό τους, το μεράκι τους, τις γνώσεις τους για να φέρουν σε πέρας τη μεγάλη αυτή διοργάνωση! Ευχαριστώ πολύ την ομάδα Robotakia που είναι πολύ δυνατή φέτος!

Ευχαριστούμε πολύ τους γονείς των παιδιών για την εμπιστοσύνη τους στη σχολή μας. Για τη συμμετοχή τους σε αυτή τη γιορτή! Συγχαρητήρια για τα παιδιά σας. Συγχαρητήρια για τη στήριξη και τις ευκαιρίες που τους παρέχετε! Εύχομαι να έχουν καλή πρόοδο !

Τέλος, να ευχαριστήσουμε όλους τους επισκέπτες του φεστιβάλ που μας τίμησαν με την παρουσία τους και συνέβαλαν στην εκπληκτική εμπειρία που έζησαν οι μαθητές μας! Είναι μεγάλη τιμή για εμάς και μεγάλη χαρά για τα παιδιά  που μας επισκεφθήκατε!

Ετοιμαζόμαστε ήδη για το επόμενο Robotakia Festival που έχει ήδη προγραμματιστεί για την 14η Ιουνίου 2025 ! Ευχόμαστε να είστε εκεί!

Εργαστήρια ρομποτικής

οι εγγραφές ξεκίνησαν

Εξ'
αποστάσεως