Δωρεάν εργαστήρια γνωριμίας με την Ρομποτική!

Επιλέξτε παρακάτω το εργαστήριο γνωριμίας με βάση την ηλικία του παιδιού σας. «Η...
Μάθε περισσότερα

Λεπτομέρειες

Ηλικίες
Από Ε Δημοτικού έως Α Γυμνασίου
Διάρκεια
90 λεπτά
Συχνότητα
Μία φορά την εβδομάδα
Μέγεθος τμήματος
Έως 10 παιδιά
Κόστος
765,00
(36 εργαστήρια)
Σε αυτό το επίπεδο τα παιδιά χρησιμοποιούν κυρίως το πακέτο Spike Prime της Lego και προγραμματίζουν τα ρομποτάκια τους με Word Blocks. Επιπλέον, προγραμματίζουν με τη γλώσσα MakeCode τις εκπαιδευτικές πλακέτες Microbit, χρησιμοποιώντας αυτή τη φορά διάφορα υλικά χειροτεχνίας και ηλεκτρονικών για την υλοποίηση των κατασκευών τους. Το πρόγραμμα σπουδών επιτρέπει στις μαθήτριες και τους μαθητές μας να εμβαθύνουν σε βασικές προγραμματιστικές τεχνικές και έννοιες όπως οι μεταβλητές, οι δομές επανάληψης και επιλογής κ.ά. ώστε να είναι εφικτή μελλοντικά η εκμάθηση πιο ειδικών τεχνικών προγραμματισμού. Η θεματολογία των εργαστηρίων περιλαμβάνει από παιχνίδια μνήμης και αντανακλαστικών μέχρι κατασκευές που σχετίζονταν με τη βιομηχανία, τις θετικές επιστήμες, τη μουσική, τον αθλητισμό κ.ά. Παράλληλα, γνωρίζουν την τεχνολογία 3D printing και ενθουσιάζονται πιάνοντας στα χέρια τους το αντικείμενο που τα ίδια σχεδίασαν! Τέλος, τα παιδιά έρχονται σε επαφή με τον κόσμο της Τεχνητής Νοημοσύνης και δημιουργούν τις πρώτες τους εφαρμογές Android για tablet και smartphones!
Όλος ο απαιτούμενος εξοπλισμός για την διεξαγωγή των εργαστηρίων στα Robotakia διατίθεται από εμάς. Τα παιδιά εργάζονται σε δυάδες. Ο κύκλος των 36 εργαστηρίων έχει συνολική διάρκεια περίπου ένα σχολικό έτος. Στο τέλος του έτους, τα παιδιά λαμβάνουν έπαινο / βεβαίωση συμμετοχής. Επιπλέον, όσα παιδιά το επιθυμούν θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε ομάδες και να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους στο Robotakia Festival !

Σημαντικό: Χρειάζεται να πραγματοποιήσετε μία ξεχωριστή εγγραφή για κάθε παιδί, σε περίπτωση που εγγράφετε αδέρφια.

Έκπτωση για αδέρφια
Για αδέρφια, λαμβάνετε έκπτωση 6% για κάθε παιδί. Για να λάβετε την έκπτωση για τα αδέρφια, χρειάζεται να γράψετε στο πεδίο «Κωδικός Κουπονιού» παραπάνω την λέξη ΑΔΕΡΦΙΑ και να πατήσετε το κουμπί «Εφαρμογή κουπονιού».
Έκπτωση προεξόφλησης – ισχύει μέχρι 31/8
Για προεξόφληση ετήσιου κύκλου, λαμβάνετε έκπτωση 6% . Για να λάβετε την έκπτωση προεξόφλησης, χρειάζεται να γράψετε στο πεδίο «Κωδικός Κουπονιού» παραπάνω την λέξη ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΗ και να πατήσετε το κουμπί «Εφαρμογή κουπονιού».
Έκπτωση προεξόφλησης για αδέρφια – ισχύει μέχρι 31/8
Για προεξόφληση ετήσιου κύκλου για αδέρφια, λαμβάνετε έκπτωση 12% . Για να λάβετε την έκπτωση προεξόφλησης για αδέρφια, χρειάζεται να γράψετε στο πεδίο «Κωδικός Κουπονιού» παραπάνω την λέξη ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ και να πατήσετε το κουμπί «Εφαρμογή κουπονιού».

Λεπτομέρειες

Ηλικίες
Από Ε Δημοτικού έως Α Γυμνασίου
Διάρκεια
90 λεπτά
Συχνότητα
Μία φορά την εβδομάδα
Μέγεθος τμήματος
Έως 10 παιδιά
Κόστος
765,00
(36 εργαστήρια)

Επιτυχίες & project του εργαστηρίου

  1. Βιομηχανικά Ρομπότ

Έχετε ερωτήσεις;

Απαντάμε τις συχνότερες ερωτήσεις σας σε μία πολύ χρήσιμη σελίδα.