Δωρεάν εργαστήρια γνωριμίας με την Ρομποτική!

Επιλέξτε παρακάτω το εργαστήριο γνωριμίας με βάση την ηλικία του παιδιού σας. «Η...
Μάθε περισσότερα

Προτεινόμενη προηγούμενη εμπειρία

  1. Ρομποτική και Τεχνητή Νοημοσύνη με Lego MindStorms EV3 και Microbit

Λεπτομέρειες

Ηλικίες
Για μαθητές ΣΤ' δημοτικού Α' Γυμνασίου
Διάρκεια
90 λεπτά
Συχνότητα
Μία φορά την εβδομάδα
Μέγεθος τμήματος
Έως 10 μαθητές
Κόστος
765,00 ανά έτος (προεξοφλείτε 85€ ανά 4 εργαστήρια)
(36 εργαστήρια)
Στο συγκεκριμένο επίπεδο τα παιδιά δημιουργούν με το πακέτο Mindstorms EV3 της Lego αλλά και με τις πλακέτες Microbit μαζί με πλήθος αισθητήρων. Κατά τον προγραμματισμό χρησιμοποιούνται οι εκπαιδευτικές γλώσσες Word Blocks και MakeCode. Σε project διάρκειας τριών εργαστηρίων, τα παιδιά πραγματοποιούν μετρήσεις προγραμματίζοντας έναν μικρό μετεωρολογικό σταθμό, αυτοματοποιούν τη φροντίδα ενός φυτού και υλοποιούν οικολογικές προτάσεις για τον φωτισμό των πόλεων. Παράλληλα, μελετούν σε βάθος τεχνικές συνδυασμού γραναζιών και αξόνων και προγραμματίζουν κατασκευές προσανατολισμένες στη μελέτη φυσικών μεγεθών όπως η ταχύτητα, η τριβή κ.ά. Επιπλέον, επιχειρούν να ολοκληρώσουν διάφορες αποστολές εμπνευσμένες από θέματα διαγωνισμών εκπαιδευτικής ρομποτικής και καλούνται να σκεφτούν πως θα βελτιώσουν προγραμματιστικά και κατασκευαστικά τα ρομποτάκια τους για να κερδίσουν στις μάχες Sumo που οργανώνουμε! Τέλος, υλοποιούν τις δικές τους εφαρμογές Android για τον έλεγχο των ρομπότ που κατασκευάζουν και δημιουργούν πληρέστερα έργα ενσωματώνοντας σε αυτά την Τεχνητή Νοημοσύνη. Κατά την ολοκλήρωση του ετήσιου κύκλου, πραγματοποιείται μια ομαλή μετάβαση από τις εκπαιδευτικές γλώσσες προγραμματισμού στην Python μέσω εξειδικευμένου εκπαιδευτικού λογισμικού.
Όλος ο απαιτούμενος εξοπλισμός για την διεξαγωγή των εργαστηρίων στα Robotakia διατίθεται από εμάς. Τα παιδιά εργάζονται σε δυάδες. Ο κύκλος των 36 εργαστηρίων έχει συνολική διάρκεια περίπου ένα σχολικό έτος. Στο τέλος του έτους, τα παιδιά λαμβάνουν έπαινο / βεβαίωση συμμετοχής. Επιπλέον, όσα παιδιά το επιθυμούν θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε ομάδες και να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους στο Robotakia Festival !

Σημαντικό: Χρειάζεται να πραγματοποιήσετε μία ξεχωριστή εγγραφή για κάθε παιδί, σε περίπτωση που εγγράφετε αδέρφια.

Έκπτωση για αδέρφια
Για αδέρφια, λαμβάνετε έκπτωση 6% για κάθε παιδί. Για να λάβετε την έκπτωση για τα αδέρφια, χρειάζεται να γράψετε στο πεδίο «Κωδικός Κουπονιού» παραπάνω την λέξη ΑΔΕΡΦΙΑ και να πατήσετε το κουμπί «Εφαρμογή κουπονιού».
Έκπτωση προεξόφλησης – ισχύει μέχρι 31/8
Για προεξόφληση ετήσιου κύκλου, λαμβάνετε έκπτωση 6% . Για να λάβετε την έκπτωση προεξόφλησης, χρειάζεται να γράψετε στο πεδίο «Κωδικός Κουπονιού» παραπάνω την λέξη ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΗ και να πατήσετε το κουμπί «Εφαρμογή κουπονιού».
Έκπτωση προεξόφλησης για αδέρφια – ισχύει μέχρι 31/8
Για προεξόφληση ετήσιου κύκλου για αδέρφια, λαμβάνετε έκπτωση 12% . Για να λάβετε την έκπτωση προεξόφλησης για αδέρφια, χρειάζεται να γράψετε στο πεδίο «Κωδικός Κουπονιού» παραπάνω την λέξη ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ και να πατήσετε το κουμπί «Εφαρμογή κουπονιού».

Λεπτομέρειες

Ηλικίες
Για μαθητές ΣΤ' δημοτικού Α' Γυμνασίου
Διάρκεια
90 λεπτά
Συχνότητα
Μία φορά την εβδομάδα
Μέγεθος τμήματος
Έως 10 μαθητές
Κόστος
765,00 ανά έτος (προεξοφλείτε 85€ ανά 4 εργαστήρια)
(36 εργαστήρια)

Έχετε ερωτήσεις;

Απαντάμε τις συχνότερες ερωτήσεις σας σε μία πολύ χρήσιμη σελίδα.