Δωρεάν εργαστήρια γνωριμίας με την Ρομποτική!

Επιλέξτε παρακάτω το εργαστήριο γνωριμίας με βάση την ηλικία του παιδιού σας. «Η...
Μάθε περισσότερα

Λεπτομέρειες

Ηλικίες
Γ' και Δ' Δημοτικού
Διάρκεια
90 λεπτά
Συχνότητα
Μία φορά την εβδομάδα
Μέγεθος τμήματος
Έως 10 παιδιά
Κόστος
765,00 ανά έτος (προεξοφλείτε 85€ ανά 4 εργαστήρια)
(36 εργαστήρια)
Τα παιδιά αποκτούν μια νέα εμπειρία στο μαγικό κόσμο της ρομποτικής και της τεχνητής νοημοσύνης! Για την υλοποίηση των εργαστηρίων οι μαθητές χρησιμοποιούν την εκπαιδευτική σειρά της Lego Spike Prime καθώς και τον μικροελεγκτή Microbit. Επίσης, προγραμματίζουν τα ρομποτάκια τους με Scratch based γλώσσες και κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην κατασκευή προσομοιώσεων και παιχνιδιών. Επιπλέον, οι μαθητές υλοποιούν εφαρμογές Τεχνητής Νοημοσύνης με τη βοήθεια block based γλωσσών κατάλληλων για την ηλικία τους. Ένα μικρό μέρος του κύκλου είναι αφιερωμένο στο ρομποτικό ποδόσφαιρο, όπου τα παιδιά κατασκευάζουν και προγραμματίζουν τηλεκατευθυνόμενα οχήματα, με τα οποία στη συνέχεια δίνουν αγώνες ποδοσφαίρου. Μάλιστα, όσα το επιθυμούν μπορούν να συμμετέχουν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ρομποτικής, στην αντίστοιχη κατηγορία! Σε αυτή την κατηγορία ομάδες από τα Robotakia έχουν αναδειχθεί πρωταθλήτριες το 2018 και το 2019, ενώ το 2022 κατακτήσαμε την 3η θέση!
Όλος ο απαιτούμενος εξοπλισμός για την διεξαγωγή των εργαστηρίων στα Robotakia διατίθεται από εμάς. Τα παιδιά εργάζονται σε δυάδες. Ο κύκλος των 36 εργαστηρίων έχει συνολική διάρκεια περίπου ένα σχολικό έτος. Στο τέλος του έτους, τα παιδιά λαμβάνουν έπαινο / βεβαίωση συμμετοχής. Επιπλέον, όσα παιδιά το επιθυμούν θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε ομάδες και να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους στο Robotakia Festival !

Σημαντικό: Χρειάζεται να πραγματοποιήσετε μία ξεχωριστή εγγραφή για κάθε παιδί, σε περίπτωση που εγγράφετε αδέρφια.

Έκπτωση για αδέρφια
Για αδέρφια, λαμβάνετε έκπτωση 6% για κάθε παιδί. Για να λάβετε την έκπτωση για τα αδέρφια, χρειάζεται να γράψετε στο πεδίο «Κωδικός Κουπονιού» παραπάνω την λέξη ΑΔΕΡΦΙΑ και να πατήσετε το κουμπί «Εφαρμογή κουπονιού».
Έκπτωση προεξόφλησης – ισχύει μέχρι 31/8
Για προεξόφληση ετήσιου κύκλου, λαμβάνετε έκπτωση 6% . Για να λάβετε την έκπτωση προεξόφλησης, χρειάζεται να γράψετε στο πεδίο «Κωδικός Κουπονιού» παραπάνω την λέξη ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΗ και να πατήσετε το κουμπί «Εφαρμογή κουπονιού».
Έκπτωση προεξόφλησης για αδέρφια – ισχύει μέχρι 31/8
Για προεξόφληση ετήσιου κύκλου για αδέρφια, λαμβάνετε έκπτωση 12% . Για να λάβετε την έκπτωση προεξόφλησης για αδέρφια, χρειάζεται να γράψετε στο πεδίο «Κωδικός Κουπονιού» παραπάνω την λέξη ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ και να πατήσετε το κουμπί «Εφαρμογή κουπονιού».

Λεπτομέρειες

Ηλικίες
Γ' και Δ' Δημοτικού
Διάρκεια
90 λεπτά
Συχνότητα
Μία φορά την εβδομάδα
Μέγεθος τμήματος
Έως 10 παιδιά
Κόστος
765,00 ανά έτος (προεξοφλείτε 85€ ανά 4 εργαστήρια)
(36 εργαστήρια)

Επιτυχίες & project του εργαστηρίου

  1. Πανελλήνιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2023
  2. Εκδρομή σε μια γραφική πόλη 

Έχετε ερωτήσεις;

Απαντάμε τις συχνότερες ερωτήσεις σας σε μία πολύ χρήσιμη σελίδα.