Οι εγγραφές στο Robotakia Summer Camp 2024 συνεχίζονται!

Για αυτό το καλοκαίρι, ετοιμάσαμε για τους μαθητές μας, με πολλή αγάπη και κέφι, ένα μοναδικό Summer Camp!
Μάθε περισσότερα

Λεπτομέρειες

Ηλικίες
Για παιδιά προ-προνηπίου
Διάρκεια
45 λεπτά
Συχνότητα
Μία φορά την εβδομάδα
Μέγεθος τμήματος
Έως 8 παιδιά
Κόστος
405,00 ανά έτος (προεξοφλείτε 45€ ανά 4 εργαστήρια)
(36 εργαστήρια)
Στον εκπαιδευτικό κύκλο «Εισαγωγικά Εργαστήρια Κατασκευών και Προγραμματισμού Χωρίς Οθόνη», τα παιδιά κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον κόσμο των κατασκευών και του προγραμματισμού μέσα από μια σειρά συναρπαστικών και διαδραστικών εργαστηρίων. Χρησιμοποιώντας τους εξοπλισμούς WhalesBot U10 Pro, WhalesBot U20 Pro και LEGO Early Simple Machines, τα παιδιά αναπτύσσουν βασικές δεξιότητες μηχανικής και προγραμματισμού με έναν προσιτό και προσαρμοσμένο στην ηλικία τους τρόπο.

Οι εξοπλισμοί που χρησιμοποιούνται είναι ειδικά σχεδιασμένοι για μικρές ηλικίες, με μεγαλύτερα δομικά κομμάτια που διευκολύνουν τη συναρμολόγηση και τον χειρισμό, βοηθώντας τα παιδιά να βελτιώσουν τη λεπτή κινητικότητά τους και τον συντονισμό χεριού-ματιού. Οι φιλικές προς τα παιδιά μέθοδοι προγραμματισμού χωρίς οθόνη επιτρέπουν στους μαθητές μας να ελέγχουν τις κατασκευές τους με φυσικά κουμπιά και απλές εντολές σε κάρτες, κάνοντας την εμπειρία μάθησης συναρπαστική και κατανοητή.

Μέσα από τα εργαστήρια, τα παιδιά αναπτύσσουν τη λογική και την κριτική τους σκέψη, ενώ παράλληλα καλλιεργούν τις κοινωνικές τους δεξιότητες. Η συνεργασία σε ομάδες τα βοηθά να μάθουν να επικοινωνούν αποτελεσματικά και να διαχειρίζονται τα συναισθήματά τους. Επιπλέον, η διαδικασία της κατασκευής ενθαρρύνει τη φαντασία, καθώς τα παιδιά σκέφτονται πρωτότυπες λύσεις και ιδέες. Η αυτοπεποίθησή τους ενισχύεται καθώς ολοκληρώνουν τις δικές τους κατασκευές, βλέποντας τα αποτελέσματα των προσπαθειών τους.

Ελάτε να ξεκινήσουμε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι μάθησης και ανακάλυψης με τους μικρούς μας εφευρέτες, κάνοντας τις πρώτες τους κατασκευές και μαθαίνοντας τον κόσμο του φυσικού προγραμματισμού!

Οι εξοπλισμοί που θα χρησιμοποιηθούν στον κύκλο εργαστηρίων είναι:
  • WhalesBot U10 Pro
  • WhalesBot U20 Pro
  • LEGO Early Simple Machines

Όλος ο απαιτούμενος εξοπλισμός για την διεξαγωγή των εργαστηρίων στα Robotakia διατίθεται από εμάς. Τα παιδιά εργάζονται σε δυάδες. Ο κύκλος των 36 εργαστηρίων έχει συνολική διάρκεια περίπου ένα σχολικό έτος. Στο τέλος του έτους, τα παιδιά λαμβάνουν έπαινο / βεβαίωση συμμετοχής. Επιπλέον, όσα παιδιά το επιθυμούν θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε ομάδες και να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους στο Robotakia Festival !

Σημαντικό: Χρειάζεται να πραγματοποιήσετε μία ξεχωριστή εγγραφή για κάθε παιδί, σε περίπτωση που εγγράφετε αδέρφια.

Έκπτωση για αδέρφια
Για αδέρφια, λαμβάνετε έκπτωση 6% για κάθε παιδί. Για να λάβετε την έκπτωση για τα αδέρφια, χρειάζεται να γράψετε στο πεδίο «Κωδικός Κουπονιού» παραπάνω την λέξη ΑΔΕΡΦΙΑ και να πατήσετε το κουμπί «Εφαρμογή κουπονιού».
Έκπτωση προεξόφλησης – ισχύει μέχρι 31/8
Για προεξόφληση ετήσιου κύκλου, λαμβάνετε έκπτωση 6% . Για να λάβετε την έκπτωση προεξόφλησης, χρειάζεται να γράψετε στο πεδίο «Κωδικός Κουπονιού» παραπάνω την λέξη ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΗ και να πατήσετε το κουμπί «Εφαρμογή κουπονιού».
Έκπτωση προεξόφλησης για αδέρφια – ισχύει μέχρι 31/8
Για προεξόφληση ετήσιου κύκλου για αδέρφια, λαμβάνετε έκπτωση 12% . Για να λάβετε την έκπτωση προεξόφλησης για αδέρφια, χρειάζεται να γράψετε στο πεδίο «Κωδικός Κουπονιού» παραπάνω την λέξη ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ και να πατήσετε το κουμπί «Εφαρμογή κουπονιού».

Λεπτομέρειες

Ηλικίες
Για παιδιά προ-προνηπίου
Διάρκεια
45 λεπτά
Συχνότητα
Μία φορά την εβδομάδα
Μέγεθος τμήματος
Έως 8 παιδιά
Κόστος
405,00 ανά έτος (προεξοφλείτε 45€ ανά 4 εργαστήρια)
(36 εργαστήρια)

Έχετε ερωτήσεις;

Απαντάμε τις συχνότερες ερωτήσεις σας σε μία πολύ χρήσιμη σελίδα.