Οι εγγραφές στο Robotakia Summer Camp 2024 συνεχίζονται!

Για αυτό το καλοκαίρι, ετοιμάσαμε για τους μαθητές μας, με πολλή αγάπη και κέφι, ένα μοναδικό Summer Camp!
Μάθε περισσότερα

Λεπτομέρειες

Ηλικίες
Για παιδιά προνηπίου
Διάρκεια
60 λεπτά
Συχνότητα
Μία φορά την εβδομάδα
Μέγεθος τμήματος
Έως 8 παιδιά
Κόστος
540,00 ανά έτος (προεξοφλείτε 60€ ανά 4 εργαστήρια)
(36 εργαστήρια)
Στον κύκλο «Εργαστήρια Κατασκευών και Προγραμματισμού», τα παιδιά του προνηπίου εξερευνούν τον μαγικό κόσμο των κατασκευών και του προγραμματισμού μέσα από μια σειρά συναρπαστικών εργαστηρίων. Χρησιμοποιώντας εκπαιδευτικούς εξοπλισμούς κατάλληλους για την ηλικία τους, αναπτύσσουν σημαντικές δεξιότητες που θα τα ωφελήσουν σε όλη τους τη ζωή.

Οι εξοπλισμοί που χρησιμοποιούνται είναι ειδικά σχεδιασμένοι για μικρές ηλικίες, με μεγαλύτερα δομικά κομμάτια που διευκολύνουν τη συναρμολόγηση και τον χειρισμό, βοηθώντας τα παιδιά να βελτιώσουν τη λεπτή κινητικότητά τους και τον συντονισμό χεριού-ματιού. Οι φιλικές προς τα παιδιά μέθοδοι προγραμματισμού επιτρέπουν στους μαθητές μας να ελέγχουν τις κατασκευές τους με φυσικό προγραμματισμό καθώς και με απλές εντολές σε tablet, κάνοντας την εμπειρία μάθησης προσιτή και διασκεδαστική.

Μέσα από τα εργαστήρια, τα παιδιά αναπτύσσουν τη λογική και την κριτική τους σκέψη, ενώ παράλληλα καλλιεργούν τις κοινωνικές τους δεξιότητες. Η συνεργασία σε ομάδες τα βοηθά να μάθουν να επικοινωνούν αποτελεσματικά και να διαχειρίζονται τα συναισθήματά τους. Επιπλέον, η διαδικασία της κατασκευής ενθαρρύνει τη φαντασία, καθώς τα παιδιά σκέφτονται πρωτότυπες λύσεις και ιδέες. Η αυτοπεποίθησή τους ενισχύεται καθώς ολοκληρώνουν και παρουσιάζουν τις δικές τους κατασκευές, βλέποντας τα αποτελέσματα των προσπαθειών τους.

Ελάτε να ξεκινήσουμε αυτό το μαγευτικό ταξίδι στον κόσμο των κατασκευών και του προγραμματισμού, δίνοντας στα παιδιά σας τα εργαλεία για να αναπτύξουν τις δεξιότητες του μέλλοντος!

Οι εξοπλισμοί που θα χρησιμοποιηθούν στον κύκλο εργαστηρίων είναι:
 • WhalesBot U10 Pro
 • WhalesBot U20 Pro
 • LEGO Early Simple Machines
 • LEGO WeDo0

Όλος ο απαιτούμενος εξοπλισμός για την διεξαγωγή των εργαστηρίων στα Robotakia διατίθεται από εμάς. Τα παιδιά εργάζονται σε δυάδες. Ο κύκλος των 36 εργαστηρίων έχει συνολική διάρκεια περίπου ένα σχολικό έτος. Στο τέλος του έτους, τα παιδιά λαμβάνουν έπαινο / βεβαίωση συμμετοχής. Επιπλέον, όσα παιδιά το επιθυμούν θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε ομάδες και να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους στο Robotakia Festival !

Σημαντικό: Χρειάζεται να πραγματοποιήσετε μία ξεχωριστή εγγραφή για κάθε παιδί, σε περίπτωση που εγγράφετε αδέρφια.

Έκπτωση για αδέρφια
Για αδέρφια, λαμβάνετε έκπτωση 6% για κάθε παιδί. Για να λάβετε την έκπτωση για τα αδέρφια, χρειάζεται να γράψετε στο πεδίο «Κωδικός Κουπονιού» παραπάνω την λέξη ΑΔΕΡΦΙΑ και να πατήσετε το κουμπί «Εφαρμογή κουπονιού».
Έκπτωση προεξόφλησης – ισχύει μέχρι 31/8
Για προεξόφληση ετήσιου κύκλου, λαμβάνετε έκπτωση 6% . Για να λάβετε την έκπτωση προεξόφλησης, χρειάζεται να γράψετε στο πεδίο «Κωδικός Κουπονιού» παραπάνω την λέξη ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΗ και να πατήσετε το κουμπί «Εφαρμογή κουπονιού».
Έκπτωση προεξόφλησης για αδέρφια – ισχύει μέχρι 31/8
Για προεξόφληση ετήσιου κύκλου για αδέρφια, λαμβάνετε έκπτωση 12% . Για να λάβετε την έκπτωση προεξόφλησης για αδέρφια, χρειάζεται να γράψετε στο πεδίο «Κωδικός Κουπονιού» παραπάνω την λέξη ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ και να πατήσετε το κουμπί «Εφαρμογή κουπονιού».

Λεπτομέρειες

Ηλικίες
Για παιδιά προνηπίου
Διάρκεια
60 λεπτά
Συχνότητα
Μία φορά την εβδομάδα
Μέγεθος τμήματος
Έως 8 παιδιά
Κόστος
540,00 ανά έτος (προεξοφλείτε 60€ ανά 4 εργαστήρια)
(36 εργαστήρια)

Επιτυχίες & project του εργαστηρίου

 1. Kυκλοφοριακή Αγωγή 
 2. Παιδική χαρά για όλους
 3. Κουτί προσφοράς παιχνιδιών
 4. Ένας αγώνας χόκεϊ μετά μουσικής!
 5. Windy ο ανεμόμυλος που ήθελε να πετάει!
 6. Ένα δέντρο ευχών στην παιδική χαρά!
 7. Ταχύτητα και Συνεργασία: Ο αγώνας στη γέφυρα
 8. Ταξίδια στον Χρόνο: Ένα μουσείο Αρχαίας Τέχνης, Τεχνολογίας και Μεταφορικών Μέσων
 9. Τρεις φίλοι σ' ένα αγρόκτημα
 10. ΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΗΠΟ!
 11. O μαγικός συνδυασμός του ελικοπτέρου, του γερανού και της βάρκας
 12. Η αλληλεγγύη των φίλων

Έχετε ερωτήσεις;

Απαντάμε τις συχνότερες ερωτήσεις σας σε μία πολύ χρήσιμη σελίδα.