Οι εγγραφές στο Robotakia Summer Camp 2024 συνεχίζονται!

Για αυτό το καλοκαίρι, ετοιμάσαμε για τους μαθητές μας, με πολλή αγάπη και κέφι, ένα μοναδικό Summer Camp!
Μάθε περισσότερα

Λεπτομέρειες

Ηλικίες
Για μαθητές Α' και Β' Δημοτικού
Διάρκεια
90 λεπτά
Συχνότητα
Μία φορά την εβδομάδα
Μέγεθος τμήματος
Έως 10 παιδιά
Κόστος
765,00 ανά έτος (προεξοφλείτε 85€ ανά 4 εργαστήρια)
(36 εργαστήρια)
Στον εκπαιδευτικό κύκλο «Ρομποτική και Τεχνητή Νοημοσύνη με Lego Spike Essential», τα παιδιά εξερευνoύν τον κόσμο της ρομποτικής και των κατασκευών μέσα από συναρπαστικά και διαδραστικά εργαστήρια. Χρησιμοποιώντας εξοπλισμούς όπως Lego Spike Essential, WeDo 2.0 και Edison, αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους στις κατασκευές και τον προγραμματισμό, δημιουργώντας εντυπωσιακά έργα.

Μέσω των πλατφορμών προγραμματισμού Scratch Jr και Pictoblox, οι μικροί μας μαθητές, χρησιμοποιώντας τα icon blocks, κατανοούν βασικές έννοιες προγραμματισμού και έρχονται σε πρώτη επαφή με την Τεχνητή Νοημοσύνη, με εκπαιδευτικά μέσα προσαρμοσμένα στην ηλικία τους.

Κατά τη διάρκεια των εργαστηρίων, οι μαθητές μας ασχολούνται με δραστηριότητες που βελτιώνουν τη λεπτή κινητικότητά, τον συντονισμό χεριού-ματιού, ενώ παράλληλα βελτιώνουν τη λογική και την κριτική τους σκέψη. Η συνεργασία σε ομάδες βοηθάει τα παιδιά να καλλιεργήσουν τις κοινωνικές τους δεξιότητες, να μάθουν να επικοινωνούν αποτελεσματικά και να διαχειρίζονται τα συναισθήματά τους.

Μέσω της δημιουργίας ολοκληρωμένων μακετών, τα παιδιά αναπτύσσουν τις ικανότητές τους στην επίλυση προβλημάτων και την καινοτομία, ενώ παράλληλα ενισχύουν τη φαντασία τους. Η αυτοπεποίθησή τους αυξάνεται καθώς ολοκληρώνουν και παρουσιάζουν τις δικές τους κατασκευές, βλέποντας τα αποτελέσματα των προσπαθειών τους.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για διαγωνισμούς ρομποτικής, ο κύκλος σπουδών περιέχει εισαγωγικά εργαστήρια που προσφέρουν τις βασικές γνώσεις και δεξιότητες για να μπορέσουν οι μικροί μαθητές μας να ανταποκριθούν με επιτυχία σε αυτές τις προκλήσεις, μέσω μιας συναρπαστικής εκπαιδευτικής διαδικασίας που τα παιδιά αντιλαμβάνονται ως παιχνίδι.

Ελάτε να ξεκινήσουμε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι μάθησης και ανακάλυψης με τους μικρούς μας εφευρέτες, κάνοντας κατασκευές και μαθαίνοντας τον κόσμο του προγραμματισμού, της ρομποτικής και της τεχνητής νοημοσύνης!

Οι εξοπλισμοί που θα χρησιμοποιηθούν στον κύκλο εργαστηρίων είναι:
  • Lego Spike Essential
  • WeDo 2.0
  • Edison

Όλος ο απαιτούμενος εξοπλισμός για την διεξαγωγή των εργαστηρίων στα Robotakia διατίθεται από εμάς. Τα παιδιά εργάζονται σε δυάδες. Ο κύκλος των 36 εργαστηρίων έχει συνολική διάρκεια περίπου ένα σχολικό έτος. Στο τέλος του έτους, τα παιδιά λαμβάνουν έπαινο / βεβαίωση συμμετοχής. Επιπλέον, όσα παιδιά το επιθυμούν θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε ομάδες και να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους στο Robotakia Festival !

Σημαντικό: Χρειάζεται να πραγματοποιήσετε μία ξεχωριστή εγγραφή για κάθε παιδί, σε περίπτωση που εγγράφετε αδέρφια.

Έκπτωση για αδέρφια
Για αδέρφια, λαμβάνετε έκπτωση 6% για κάθε παιδί. Για να λάβετε την έκπτωση για τα αδέρφια, χρειάζεται να γράψετε στο πεδίο «Κωδικός Κουπονιού» παραπάνω την λέξη ΑΔΕΡΦΙΑ και να πατήσετε το κουμπί «Εφαρμογή κουπονιού».
Έκπτωση προεξόφλησης – ισχύει μέχρι 31/8
Για προεξόφληση ετήσιου κύκλου, λαμβάνετε έκπτωση 6% . Για να λάβετε την έκπτωση προεξόφλησης, χρειάζεται να γράψετε στο πεδίο «Κωδικός Κουπονιού» παραπάνω την λέξη ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΗ και να πατήσετε το κουμπί «Εφαρμογή κουπονιού».
Έκπτωση προεξόφλησης για αδέρφια – ισχύει μέχρι 31/8
Για προεξόφληση ετήσιου κύκλου για αδέρφια, λαμβάνετε έκπτωση 12% . Για να λάβετε την έκπτωση προεξόφλησης για αδέρφια, χρειάζεται να γράψετε στο πεδίο «Κωδικός Κουπονιού» παραπάνω την λέξη ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ και να πατήσετε το κουμπί «Εφαρμογή κουπονιού».

Λεπτομέρειες

Ηλικίες
Για μαθητές Α' και Β' Δημοτικού
Διάρκεια
90 λεπτά
Συχνότητα
Μία φορά την εβδομάδα
Μέγεθος τμήματος
Έως 10 παιδιά
Κόστος
765,00 ανά έτος (προεξοφλείτε 85€ ανά 4 εργαστήρια)
(36 εργαστήρια)

Επιτυχίες & project του εργαστηρίου

  1. Ταξίδι στο διάστημα 
  2. ΕΕΛΛΑΚ - Recycling project   
  3. Μια μπαλαρίνα στους Ολυμπιακούς Αγώνες!
  4. Ρομποπειρατές
  5. Τα Cartoons, οι φίλοι μας!
  6. Εξερεύνηση του Διαστήματος με Ρομποτάκια!
  7. Ταξίδι στην αφρικανική φύση

Έχετε ερωτήσεις;

Απαντάμε τις συχνότερες ερωτήσεις σας σε μία πολύ χρήσιμη σελίδα.