Δωρεάν εργαστήρια γνωριμίας με την Ρομποτική!

Επιλέξτε παρακάτω το εργαστήριο γνωριμίας με βάση την ηλικία του παιδιού σας. «Η...
Μάθε περισσότερα

Λεπτομέρειες

Ηλικίες
Για μαθητές από Α' Γυμνασίου έως Γ' Γυμνασίου
Διάρκεια
90 λεπτά
Συχνότητα
Μία φορά την εβδομάδα
Μέγεθος τμήματος
Έως 10 μαθητές
Κόστος
765,00 ανά έτος (προεξοφλείτε 85€ ανά 4 εργαστήρια)
(36 εργαστήρια)
Στο εργαστήριο αυτό, τα παιδιά γνωρίζουν μία σύγχρονη ανώτερη γλώσσα προγραμματισμού, την Python! Έτσι, κάνουν μία εισαγωγή στον κόσμο της πληροφορικής «των μεγάλων» αφού η γλώσσα Python, εκτός από την εκπαίδευση, χρησιμοποιείται ευρέως και στην ανάπτυξη λογισμικού για επιχειρήσεις!!! Τα παιδιά εμβαθύνουν στα Lego MindStorms EV3 ανακαλύπτοντας τις νέες δυνατότητες που αυτά αποκτούν, μέσα από τον προγραμματισμό τους με Python. Κάνουν τα robot τους να μιλάνε, να παίζουν μουσική, να συνδέονται με το internet και άλλα. Επιπλέον, τα παιδιά δημιουργούν ηλεκτρονικές κατασκευές με micro:bit, μία εξαιρετική και πολύ διαδεδομένη πλέον εκπαιδευτική πλατφόρμα ανάπτυξης εφαρμογών! Χρησιμοποιούν νέους αισθητήρες και υλικά και προγραμματίζουν με micro-python. Ακόμη εκτελούν αποστολές με οχήματα όπως η ακολούθηση γραμμών, η αποφυγή εμποδίων και άλλα. H γλώσσα προγραμματισμού python μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιονδήποτε υπολογιστή, δωρεάν! Επιπλέον, το micro:bit έχει πολύ χαμηλό κόστος. Έτσι τα παιδιά μπορούν εάν το επιθυμούν να το προμηθευτούν και να συνεχίσουν να ασχολούνται με αυτά, ως χόμπι, στον ελεύθερο χρόνο τους στο σπίτι!
Όλος ο απαιτούμενος εξοπλισμός για την διεξαγωγή των εργαστηρίων στα Robotakia διατίθεται από εμάς. Τα παιδιά εργάζονται σε δυάδες. Ο κύκλος των 36 εργαστηρίων έχει συνολική διάρκεια περίπου ένα σχολικό έτος. Στο τέλος του έτους, τα παιδιά λαμβάνουν έπαινο / βεβαίωση συμμετοχής. Επιπλέον, όσα παιδιά το επιθυμούν θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε ομάδες και να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους στο Robotakia Festival !

Σημαντικό: Χρειάζεται να πραγματοποιήσετε μία ξεχωριστή εγγραφή για κάθε παιδί, σε περίπτωση που εγγράφετε αδέρφια.

Έκπτωση για αδέρφια
Για αδέρφια, λαμβάνετε έκπτωση 6% για κάθε παιδί. Για να λάβετε την έκπτωση για τα αδέρφια, χρειάζεται να γράψετε στο πεδίο «Κωδικός Κουπονιού» παραπάνω την λέξη ΑΔΕΡΦΙΑ και να πατήσετε το κουμπί «Εφαρμογή κουπονιού».
Έκπτωση προεξόφλησης – ισχύει μέχρι 31/8
Για προεξόφληση ετήσιου κύκλου, λαμβάνετε έκπτωση 6% . Για να λάβετε την έκπτωση προεξόφλησης, χρειάζεται να γράψετε στο πεδίο «Κωδικός Κουπονιού» παραπάνω την λέξη ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΗ και να πατήσετε το κουμπί «Εφαρμογή κουπονιού».
Έκπτωση προεξόφλησης για αδέρφια – ισχύει μέχρι 31/8
Για προεξόφληση ετήσιου κύκλου για αδέρφια, λαμβάνετε έκπτωση 12% . Για να λάβετε την έκπτωση προεξόφλησης για αδέρφια, χρειάζεται να γράψετε στο πεδίο «Κωδικός Κουπονιού» παραπάνω την λέξη ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ και να πατήσετε το κουμπί «Εφαρμογή κουπονιού».

Λεπτομέρειες

Ηλικίες
Για μαθητές από Α' Γυμνασίου έως Γ' Γυμνασίου
Διάρκεια
90 λεπτά
Συχνότητα
Μία φορά την εβδομάδα
Μέγεθος τμήματος
Έως 10 μαθητές
Κόστος
765,00 ανά έτος (προεξοφλείτε 85€ ανά 4 εργαστήρια)
(36 εργαστήρια)

Έχετε ερωτήσεις;

Απαντάμε τις συχνότερες ερωτήσεις σας σε μία πολύ χρήσιμη σελίδα.