Ρομποτική με Lego Spike Prime για παιδιά από 5η δημοτικού μέχρι 1η Γυμνασίου

765,00

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

Σε αυτό το επίπεδο τα παιδιά χρησιμοποιούν κυρίως το πακέτο Spike Prime της Lego και προγραμματίζουν τα ρομποτάκια τους με Word Blocks. Επιπλέον, προγραμματίζουν με τη γλώσσα MakeCode τις εκπαιδευτικές πλακέτες Microbit, χρησιμοποιώντας αυτή τη φορά διάφορα υλικά χειροτεχνίας και ηλεκτρονικών για την υλοποίηση των κατασκευών τους.

Το πρόγραμμα σπουδών επιτρέπει στις μαθήτριες και τους μαθητές μας να εμβαθύνουν σε βασικές προγραμματιστικές τεχνικές και έννοιες όπως οι μεταβλητές, οι δομές επανάληψης και επιλογής κ.ά. ώστε να είναι εφικτή μελλοντικά η εκμάθηση πιο ειδικών τεχνικών προγραμματισμού.

Η θεματολογία των εργαστηρίων περιλαμβάνει από παιχνίδια μνήμης και αντανακλαστικών μέχρι κατασκευές που σχετίζονταν με τη βιομηχανία, τις θετικές επιστήμες, τη μουσική, τον αθλητισμό κ.ά. Παράλληλα, γνωρίζουν την τεχνολογία 3D printing και ενθουσιάζονται πιάνοντας στα χέρια τους το αντικείμενο που τα ίδια σχεδίασαν! Τέλος, τα παιδιά έρχονται σε επαφή με τον κόσμο της Τεχνητής Νοημοσύνης και δημιουργούν τις πρώτες τους εφαρμογές Android για tablet και smartphones!

Ο κύκλος είναι ετήσιος και αποτελείται από 36 εργαστήρια, διάρκειας 90 λεπτών ενώ η παρακολούθηση είναι εβδομαδιαία. Σε κάθε εργαστήριο συμμετέχουν έως 10 παιδιά τα οποία δουλεύουν σε ομάδες των δύο. Στο τέλος του προγράμματος, τα παιδιά λαμβάνουν έναν έπαινο/ βεβαίωση συμμετοχής.

Όλος ο απαιτούμενος εξοπλισμός για την διεξαγωγή των εργαστηρίων στα Robotakia διατίθεται από εμάς. Όμως, προτείνουμε οι γονείς να προμηθευτούν το Micro:bit για το σπίτι, το οποίο προγραμματίζουν τα παιδιά στα εργαστήριά μας μέσω υπολογιστή, ώστε το παιδί να μπορεί να διατηρήσει την επαφή του με τον προγραμματισμό στον ελεύθερο χρόνο του.

Σημαντικό: Χρειάζεται να πραγματοποιήσετε μία ξεχωριστή εγγραφή για κάθε παιδί, σε περίπτωση που εγγράφετε αδέρφια.

Έκπτωση για αδέρφια

Για αδέρφια, λαμβάνετε έκπτωση 6% για κάθε παιδί. Για να λάβετε την έκπτωση για τα αδέρφια, χρειάζεται να γράψετε στο πεδίο «Κωδικός Κουπονιού» παραπάνω την λέξη ΑΔΕΡΦΙΑ και να πατήσετε το κουμπί «Εφαρμογή κουπονιού».

Έκπτωση προεξόφλησης

Για προεξόφληση ετήσιου κύκλου, λαμβάνετε έκπτωση 6% . Για να λάβετε την έκπτωση προεξόφλησης, χρειάζεται να γράψετε στο πεδίο «Κωδικός Κουπονιού» παραπάνω την λέξη ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΗ και να πατήσετε το κουμπί «Εφαρμογή κουπονιού».

Σημαντικό: Η έκπτωση προεξόφλησης δεν εφαρμόζεται μετά την έναρξη του κύκλου.

Έκπτωση προεξόφλησης για αδέρφια

Για προεξόφληση ετήσιου κύκλου για αδέρφια, λαμβάνετε έκπτωση 12% . Για να λάβετε την έκπτωση προεξόφλησης για αδέρφια, χρειάζεται να γράψετε στο πεδίο «Κωδικός Κουπονιού» παραπάνω την λέξη ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ και να πατήσετε το κουμπί «Εφαρμογή κουπονιού».

Σημαντικό: Η έκπτωση προεξόφλησης δεν εφαρμόζεται μετά την έναρξη του κύκλου.

Επιπλέον πληροφορίες

Τοποθεσία

, ,

Ωράριο

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,