Ρομποτική με Lego MindStorms EV3 – Advanced challenges

765,00

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

Στο συγκεκριμένο επίπεδο τα παιδιά δημιουργούν με το πακέτο Mindstorms EV3 της Lego αλλά και με τις πλακέτες Microbit μαζί με πλήθος αισθητήρων. Κατά τον προγραμματισμό χρησιμοποιούνται οι εκπαιδευτικές γλώσσες Word Blocks και MakeCode.

Σε project διάρκειας τριών εργαστηρίων, τα παιδιά πραγματοποιούν μετρήσεις προγραμματίζοντας έναν μικρό μετεωρολογικό σταθμό, αυτοματοποιούν τη φροντίδα ενός φυτού και υλοποιούν οικολογικές προτάσεις για τον φωτισμό των πόλεων. Παράλληλα, μελετούν σε βάθος τεχνικές συνδυασμού γραναζιών και αξόνων και προγραμματίζουν κατασκευές προσανατολισμένες στη μελέτη φυσικών μεγεθών όπως η ταχύτητα, η τριβή κ.ά.

Επιπλέον, επιχειρούν να ολοκληρώσουν διάφορες αποστολές εμπνευσμένες από θέματα διαγωνισμών εκπαιδευτικής ρομποτικής και καλούνται να σκεφτούν πως θα βελτιώσουν προγραμματιστικά και κατασκευαστικά τα ρομποτάκια τους για να κερδίσουν στις μάχες Sumo που οργανώνουμε! Τέλος, υλοποιούν τις δικές τους εφαρμογές Android για τον έλεγχο των ρομπότ που κατασκευάζουν και δημιουργούν πληρέστερα έργα ενσωματώνοντας σε αυτά την Τεχνητή Νοημοσύνη. Κατά την ολοκλήρωση του ετήσιου κύκλου, πραγματοποιείται μια ομαλή μετάβαση από τις εκπαιδευτικές γλώσσες προγραμματισμού στην Python μέσω εξειδικευμένου εκπαιδευτικού λογισμικού.

Ο κύκλος είναι ετήσιος και αποτελείται από 36 εργαστήρια, διάρκειας 90 λεπτών ενώ η παρακολούθηση είναι εβδομαδιαία.

Σε κάθε εργαστήριο συμμετέχουν έως 10 παιδιά τα οποία δουλεύουν σε ομάδες των δύο. Στο τέλος του προγράμματος, τα παιδιά λαμβάνουν έναν έπαινο/ βεβαίωση συμμετοχής.

Όλος ο απαιτούμενος εξοπλισμός για την διεξαγωγή των εργαστηρίων στα Robotakia διατίθεται από εμάς. Όμως, προτείνουμε οι γονείς να προμηθευτούν το Micro:bit για το σπίτι, το οποίο προγραμματίζουν τα παιδιά στα εργαστήριά μας μέσω υπολογιστή, ώστε το παιδί να μπορεί να διατηρήσει την επαφή του με τον προγραμματισμό στον ελεύθερο χρόνο του.

Σημαντικό: Χρειάζεται να πραγματοποιήσετε μία ξεχωριστή εγγραφή για κάθε παιδί, σε περίπτωση που εγγράφετε αδέρφια.

Έκπτωση για αδέρφια

Για αδέρφια, λαμβάνετε έκπτωση 6% για κάθε παιδί. Για να λάβετε την έκπτωση για τα αδέρφια, χρειάζεται να γράψετε στο πεδίο «Κωδικός Κουπονιού» παραπάνω την λέξη ΑΔΕΡΦΙΑ και να πατήσετε το κουμπί «Εφαρμογή κουπονιού».

Έκπτωση προεξόφλησης

Για προεξόφληση ετήσιου κύκλου, λαμβάνετε έκπτωση 6% . Για να λάβετε την έκπτωση προεξόφλησης, χρειάζεται να γράψετε στο πεδίο «Κωδικός Κουπονιού» παραπάνω την λέξη ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΗ και να πατήσετε το κουμπί «Εφαρμογή κουπονιού».

Σημαντικό: Η έκπτωση προεξόφλησης δεν εφαρμόζεται μετά την έναρξη του κύκλου.

Έκπτωση προεξόφλησης για αδέρφια

Για προεξόφληση ετήσιου κύκλου για αδέρφια, λαμβάνετε έκπτωση 12% . Για να λάβετε την έκπτωση προεξόφλησης για αδέρφια, χρειάζεται να γράψετε στο πεδίο «Κωδικός Κουπονιού» παραπάνω την λέξη ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ και να πατήσετε το κουμπί «Εφαρμογή κουπονιού».

Σημαντικό: Η έκπτωση προεξόφλησης δεν εφαρμόζεται μετά την έναρξη του κύκλου.

Επιπλέον πληροφορίες

Τοποθεσία

, ,

Ωράριο

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,