Ρομποτική με Lego Spike Essential – Advanced challenges

765,00

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

Ο κύκλος των εργαστηρίων «Ρομποτική με Lego Spike Essential – Advanced challenges» απευθύνεται σε παιδιά 2ας και 3ης δημοτικού που έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο εργαστηρίων Ρομποτική με Lego WeDo 2.0 για παιδιά 1ης και 2ας δημοτικού.

Στα εργαστήρια τα παιδιά δημιουργούν τις κατασκευές με το νέο πακέτο της Lego Spike Essential και προγραμματίζουν με Icon Blocks. Τα projects εντάσσονται σε ευρύτερες θεματικές ενότητες όπως η προστασία της άγριας φύσης , οι έξυπνες πόλεις και η μυθολογία. Στόχος μας είναι η συζήτηση και η ευαισθητοποίηση των μαθητών για το περιβάλλον αλλά και η προετοιμασία τους για θέματα που συναντάνε και στη σχολική ύλη.

Μέσα από αυτό το εργαστήριο τα παιδιά θα μάθουν παράλληλα με την ρομποτική, να σχεδιάζουν και να υλοποιούν τις ιδέες τους, να συνεργάζονται ομαδικά, να εκτελούν δοκιμές και βελτιώσεις, και να παρουσιάζουν αποτελεσματικά το έργο τους!

Τα παιδιά παρακολουθούν ένα εργαστήριο την εβδομάδα, διάρκειας 90 λεπτών. Ο κύκλος των 36 εργαστηρίων έχει συνολική διάρκεια περίπου ένα σχολικό έτος. Σε κάθε εργαστήριο συμμετέχουν μέχρι και 10 παιδιά, εργαζόμενα σε ομάδες. Κάθε ομάδα υλοποιεί projects που περιλαμβάνουν σύνθετες κατασκευές με την ταυτόχρονη χρήση πολλαπλών κινητήρων και αισθητήρων Lego! Στο τέλος του έτους, τα παιδιά λαμβάνουν έπαινο / βεβαίωση συμμετοχής.

Όλος ο απαιτούμενος εξοπλισμός για την διεξαγωγή των εργαστηρίων στα Robotakia διατίθεται από εμάς. Όμως, προτείνουμε οι γονείς να διαθέτουν tablet/ laptop με  την γλώσσα προγραμματισμού Scratch Jr στο σπίτι, ώστε το παιδί να μπορεί να διατηρήσει την επαφή του με τον προγραμματισμό  στον ελεύθερο χρόνο του.

Σημαντικό: Χρειάζεται να πραγματοποιήσετε μία ξεχωριστή εγγραφή για κάθε παιδί, σε περίπτωση που εγγράφετε αδέρφια.

Έκπτωση για αδέρφια

Για αδέρφια, λαμβάνετε έκπτωση 6% για κάθε παιδί. Για να λάβετε την έκπτωση για τα αδέρφια, χρειάζεται να γράψετε στο πεδίο «Κωδικός Κουπονιού» παραπάνω την λέξη ΑΔΕΡΦΙΑ και να πατήσετε το κουμπί «Εφαρμογή κουπονιού».

Έκπτωση προεξόφλησης

Για προεξόφληση ετήσιου κύκλου, λαμβάνετε έκπτωση 6% . Για να λάβετε την έκπτωση προεξόφλησης, χρειάζεται να γράψετε στο πεδίο «Κωδικός Κουπονιού» παραπάνω την λέξη ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΗ και να πατήσετε το κουμπί «Εφαρμογή κουπονιού».

Σημαντικό: Η έκπτωση προεξόφλησης δεν εφαρμόζεται μετά την έναρξη του κύκλου.

Έκπτωση προεξόφλησης για αδέρφια

Για προεξόφληση ετήσιου κύκλου για αδέρφια, λαμβάνετε έκπτωση 12% . Για να λάβετε την έκπτωση προεξόφλησης για αδέρφια, χρειάζεται να γράψετε στο πεδίο «Κωδικός Κουπονιού» παραπάνω την λέξη ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ και να πατήσετε το κουμπί «Εφαρμογή κουπονιού».

Σημαντικό: Η έκπτωση προεξόφλησης δεν εφαρμόζεται μετά την έναρξη του κύκλου.

Επιπλέον πληροφορίες

Τοποθεσία

, ,

Ωράριο

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,