Ρομποτική με Lego Spike Prime και Scratch για παιδιά 3ης και 4ης δημοτικού

765,00

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

Ο ετήσιος κύκλος «Ρομποτική με Lego Spike Prime και Scratch για παιδιά 3ης και 4ης Δημοτικού» αποτελείται από 36 εργαστήρια, και απευθύνεται σε παιδιά 4ης δημοτικού και άνω που έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο εργαστηρίων Ρομποτική με Lego Spike Essential και Scratch για παιδιά 3ης και 4ης δημοτικού.

Τα παιδιά χρησιμοποιούν κυρίως το καινούργιο πακέτο της Lego Spike Prime αλλά και την πλακέτα Micro:bit με στόχο την δημιουργία πολύπλευρων και συνδυαστικών projects. Τα projects περιλαμβάνουν σύνθετες κατασκευές και προγραμματισμό με τη Word Blocks αλλά και την γλώσσα Scratch 3.0.

Ένα μικρό μέρος του κύκλου είναι αφιερωμένο στο WeDo ποδόσφαιρο, όπου τα παιδιά κατασκευάζουν και προγραμματίζουν τηλεκατευθυνόμενα οχήματα, με τα οποία στη συνέχεια δίνουν αγώνες ποδοσφαίρου. Μάλιστα, όσα το επιθυμούν μπορούν να συμμετέχουν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ρομποτικής, στην αντίστοιχη κατηγορία! Σε αυτή την κατηγορία ομάδες από τα Robotakia έχουν αναδειχθεί πρωταθλήτριες το 2018 και το 2019, ενώ το 2022 κατακτήσαμε την 3η θέση!

Στόχος του προγράμματος είναι οι μαθητές να καλλιεργήσουν τη λεπτή τους κινητικότητα και να εμβαθύνουν στον κόσμο του προγραμματισμού.

Ο κύκλος των εργαστηρίων «Ρομποτική με Lego Spike Prime και Scratch» αποτελείται από 36 εργαστήρια, διάρκειας 90 λεπτών το κάθε ένα. Τα παιδιά παρακολουθούν ένα εργαστήριο την εβδομάδα, ο κύκλος έχει συνολική διάρκεια περίπου ένα σχολικό έτος. Σε κάθε εργαστήριο συμμετέχουν έως 10 παιδιά που συνεργάζονται ανά δύο.

Στο τέλος του έτους, τα παιδιά λαμβάνουν έπαινο / βεβαίωση συμμετοχής.

Όλος ο απαιτούμενος εξοπλισμός για την διεξαγωγή των εργαστηρίων στα Robotakia διατίθεται από εμάς. Όμως, προτείνουμε οι γονείς να προμηθευτούν το Micro:bit για το σπίτι, το οποίο προγραμματίζουν τα παιδιά στα εργαστήριά μας μέσω υπολογιστή, ώστε το παιδί να μπορεί να διατηρήσει την επαφή του με τον προγραμματισμό στον ελεύθερο χρόνο του.

Σημαντικό: Χρειάζεται να πραγματοποιήσετε μία ξεχωριστή εγγραφή για κάθε παιδί, σε περίπτωση που εγγράφετε αδέρφια.

Έκπτωση για αδέρφια

Για αδέρφια, λαμβάνετε έκπτωση 6% για κάθε παιδί. Για να λάβετε την έκπτωση για τα αδέρφια, χρειάζεται να γράψετε στο πεδίο «Κωδικός Κουπονιού» παραπάνω την λέξη ΑΔΕΡΦΙΑ και να πατήσετε το κουμπί «Εφαρμογή κουπονιού».

Έκπτωση προεξόφλησης

Για προεξόφληση ετήσιου κύκλου, λαμβάνετε έκπτωση 6% . Για να λάβετε την έκπτωση προεξόφλησης, χρειάζεται να γράψετε στο πεδίο «Κωδικός Κουπονιού» παραπάνω την λέξη ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΗ και να πατήσετε το κουμπί «Εφαρμογή κουπονιού».

Σημαντικό: Η έκπτωση προεξόφλησης δεν εφαρμόζεται μετά την έναρξη του κύκλου.

Έκπτωση προεξόφλησης για αδέρφια

Για προεξόφληση ετήσιου κύκλου για αδέρφια, λαμβάνετε έκπτωση 12% . Για να λάβετε την έκπτωση προεξόφλησης για αδέρφια, χρειάζεται να γράψετε στο πεδίο «Κωδικός Κουπονιού» παραπάνω την λέξη ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ και να πατήσετε το κουμπί «Εφαρμογή κουπονιού».

Σημαντικό: Η έκπτωση προεξόφλησης δεν εφαρμόζεται μετά την έναρξη του κύκλου.

Επιπλέον πληροφορίες

Τοποθεσία

, ,

Ωράριο

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,