Οι εγγραφές στο Robotakia Summer Camp 2024 συνεχίζονται!

Για αυτό το καλοκαίρι, ετοιμάσαμε για τους μαθητές μας, με πολλή αγάπη και κέφι, ένα μοναδικό Summer Camp!
Μάθε περισσότερα

Λεπτομέρειες

Ηλικίες
Για μαθητές Β' και Γ' Δημοτικού
Διάρκεια
90 λεπτά
Συχνότητα
Μία φορά την εβδομάδα
Μέγεθος τμήματος
Έως 10 παιδιά
Κόστος
765,00 ανά έτος (προεξοφλείτε 85€ ανά 4 εργαστήρια)
(36 εργαστήρια)
Στον κύκλο «Ρομποτική και Τεχνητή Νοημοσύνη με Lego Spike Essential – Advanced Challenges», τα παιδιά αναπτύσσουν τις γνώσεις τους στη ρομποτική και τον προγραμματισμό μέσω συναρπαστικών και διαδραστικών εργαστηρίων. Χρησιμοποιώντας εξοπλισμούς όπως Lego Spike Essential, WeDo 2.0 και Edison, εξελίσσουν τις δεξιότητές τους δημιουργώντας εντυπωσιακά έργα.

Ο προγραμματισμός γίνεται πλέον με word blocks, επιτρέποντας στα παιδιά να κατανοήσουν καλύτερα τις προγραμματιστικές δομές και τη λογική, ενώ παράλληλα ανακαλύπτουν τις δυνατότητες και τις εφαρμογές της Τεχνητής Νοημοσύνης με εκπαιδευτικά εργαλεία και γλώσσες προγραμματισμού προσαρμοσμένα στην ηλικία τους.

Παράλληλα, τα παιδιά γνωρίζουν τις τεχνολογίες 3D Printing και Laser Cutting και ενθουσιάζονται βλέποντας και πιάνοντας στα χέρια τους τα αντικείμενα που οι ίδιοι σχεδίασαν! Η φαντασία τους ενισχύεται μέσα από τη δημιουργική διαδικασία, ενώ η αυτοπεποίθησή τους αυξάνεται καθώς ολοκληρώνουν και παρουσιάζουν τις δημιουργίες τους.

Μέσα από τα εργαστήρια, οι μαθητές μας μαθαίνουν παράλληλα με τη ρομποτική, τον προγραμματισμό και την τεχνητή νοημοσύνη, να σχεδιάζουν και να επικοινωνούν τις ιδέες τους, να συνεργάζονται ομαδικά, να εκτελούν δοκιμές και βελτιώσεις και να παρουσιάζουν αποτελεσματικά τα έργα τους.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για διαγωνισμούς ρομποτικής, ο κύκλος σπουδών περιέχει εισαγωγικά εργαστήρια που προσφέρουν τις βασικές γνώσεις και δεξιότητες για να μπορέσουν οι μικροί μαθητές μας να ανταποκριθούν με επιτυχία σε αυτές τις προκλήσεις, μέσω μιας συναρπαστικής εκπαιδευτικής διαδικασίας που τα παιδιά αντιλαμβάνονται ως παιχνίδι.

Ελάτε μαζί μας σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι μάθησης και ανακάλυψης με τους μικρούς μας εφευρέτες, κάνοντας κατασκευές και μαθαίνοντας τον κόσμο του προγραμματισμού και της ρομποτικής!

Οι εξοπλισμοί που θα χρησιμοποιηθούν στον κύκλο εργαστηρίων είναι:
 • Lego Spike Essential
 • WeDo 2.0
 • Edison
 • Laser Cutter
 • 3D Printer

Όλος ο απαιτούμενος εξοπλισμός για την διεξαγωγή των εργαστηρίων στα Robotakia διατίθεται από εμάς. Τα παιδιά εργάζονται σε δυάδες. Ο κύκλος των 36 εργαστηρίων έχει συνολική διάρκεια περίπου ένα σχολικό έτος. Στο τέλος του έτους, τα παιδιά λαμβάνουν έπαινο / βεβαίωση συμμετοχής, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες και τα επιτεύγματά τους!

Robotakia Festival

Τα παιδιά που θα παρακολουθήσουν τον ετήσιο κύκλο θα έχουν την ευκαιρία να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους και εφόσον το επιθυμούν, να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες, όπως η συμμετοχή στο Robotakia Festival 2025 που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιουνίου 2025 στο Ζάππειο Μέγαρο! Δείτε τα highlights από τα Robotakia Festival 2024 και Robotakia Festival 2023 και δώστε και στο δικό σας παιδί την ευκαιρία να ζήσει αντίστοιχες εμπειρίες ως μέρος της μεγάλης οικογένειας Robotakia!

Σημαντικό: Χρειάζεται να πραγματοποιήσετε μία ξεχωριστή εγγραφή για κάθε παιδί, σε περίπτωση που εγγράφετε αδέρφια.

Έκπτωση για αδέρφια

Για αδέρφια, λαμβάνετε έκπτωση 6% για κάθε παιδί. Για να λάβετε την έκπτωση για τα αδέρφια, χρειάζεται να γράψετε στο πεδίο «Κωδικός Κουπονιού» παραπάνω την λέξη ΑΔΕΡΦΙΑ και να πατήσετε το κουμπί «Εφαρμογή κουπονιού».
Έκπτωση προεξόφλησης – ισχύει μέχρι 31/8
Για προεξόφληση ετήσιου κύκλου, λαμβάνετε έκπτωση 6% . Για να λάβετε την έκπτωση προεξόφλησης, χρειάζεται να γράψετε στο πεδίο «Κωδικός Κουπονιού» παραπάνω την λέξη ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΗ και να πατήσετε το κουμπί «Εφαρμογή κουπονιού».
Έκπτωση προεξόφλησης για αδέρφια – ισχύει μέχρι 31/8
Για προεξόφληση ετήσιου κύκλου για αδέρφια, λαμβάνετε έκπτωση 12% . Για να λάβετε την έκπτωση προεξόφλησης για αδέρφια, χρειάζεται να γράψετε στο πεδίο «Κωδικός Κουπονιού» παραπάνω την λέξη ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ και να πατήσετε το κουμπί «Εφαρμογή κουπονιού».

Λεπτομέρειες

Ηλικίες
Για μαθητές Β' και Γ' Δημοτικού
Διάρκεια
90 λεπτά
Συχνότητα
Μία φορά την εβδομάδα
Μέγεθος τμήματος
Έως 10 παιδιά
Κόστος
765,00 ανά έτος (προεξοφλείτε 85€ ανά 4 εργαστήρια)
(36 εργαστήρια)

Επιτυχίες & project του εργαστηρίου

 1. ΕΕΛΛΑΚ - Recycling project   
 2. Επιστροφή στην Ιθάκη
 3. Oι φύλακες του περιβάλλοντος: το πυροσβεστικό, ο κάδος ανακύκλωσης και το απορριμματοφόρο
 4. Προστασία του περιβάλλοντος 
 5. Θησέας και Μινώταυρος
 6. Εντοπισμός διαδρομής πυροσβεστικού οχήματος σε δασική πυρκαγιά από drone με τεχνητή νοημοσύνη
 7. Smart School
 8. Λύσε το λαβύρινθο του Μινώταυρου

Έχετε ερωτήσεις;

Απαντάμε τις συχνότερες ερωτήσεις σας σε μία πολύ χρήσιμη σελίδα.