Ρομποτική με Lego Spike Essential για παιδιά 1ης και 2ας Δημοτικού

720,00

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

Σε κάθε εργαστήριο τα παιδιά υλοποιούν ένα αυτοτελές project που περιλαμβάνει την κατασκευή και τον προγραμματισμό μιας ρομποτικής εφαρμογής χρησιμοποιώντας το νέο πακέτο της Lego Spike Essential ενώ προγραμματίζουν με Icon Blocks.

Τα projects ακολουθούν μια σταδιακά αυξανόμενη πολυπλοκότητα στοχεύοντας στην βελτίωση τηςλεπτής κινητικότηταςτων παιδιών, στην καλλιέργεια της δημιουργικότηταςκαι της φαντασίας τους και στην εμβάθυνση σε έννοιες του προγραμματισμού! 

Ο κύκλος των εργαστηρίων «Ρομποτική με Lego Spike Essential»  αποτελείται από 36 εργαστήρια, διάρκειας 90 λεπτών το κάθε ένα και απευθύνεται σε παιδιά 1ης και 2ας δημοτικού. Τα παιδιά παρακολουθούν ένα εργαστήριο την εβδομάδα, ο κύκλος των 36 εργαστηρίων έχει συνολική διάρκεια περίπου ένα σχολικό έτος. Σε κάθε εργαστήριο συμμετέχουν έως 10 παιδιά που συνεργάζονται ανά δύο. 

Στο τέλος του έτους, τα παιδιά λαμβάνουν έπαινο / βεβαίωση συμμετοχής. 

Όλος ο απαιτούμενος εξοπλισμός για την διεξαγωγή των εργαστηρίων στα Robotakia διατίθεται από εμάς. Προτείνουμε οι γονείς να διαθέτουν tablet με τη γλώσσα προγραμματισμού Scratch JR στο σπίτι, ώστε το παιδί να μπορεί να διατηρήσει την επαφή του με τον προγραμματισμό στον ελεύθερο χρόνο του. 

Επιπλέον πληροφορίες

Τοποθεσία

,

Ωράριο

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,