Οι εγγραφές στο Robotakia Summer Camp 2024 συνεχίζονται!

Για αυτό το καλοκαίρι, ετοιμάσαμε για τους μαθητές μας, με πολλή αγάπη και κέφι, ένα μοναδικό Summer Camp!
Μάθε περισσότερα

Λεπτομέρειες

Ηλικίες
Προ-προνήπιο
Διάρκεια
45 λεπτά
Μέγεθος τμήματος
Έως 8 παιδιά
Κόστος
0,00 (δωρεάν εργαστήριο)

«Η επιστήμη και η τεχνολογία είναι συναρπαστικές, και εγώ τα καταφέρνω!»

Ο βασικός μας στόχος είναι να χτίσουμε αυτή την πεποίθηση στους μικρούς μας μαθητές, μέσα από ένα συναρπαστικό εκπαιδευτικό και βιωματικό εργαστήριο ρομποτικής! Τα παιδιά μαθαίνουν κατασκευαστικές τεχνικές, κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον προγραμματισμό, και έρχονται διαισθητικά σε επαφή με έννοιες της φυσικής και των μαθηματικών. Οι εξοπλισμοί που χρησιμοποιούνται είναι ειδικά σχεδιασμένοι για μικρές ηλικίες, με μεγαλύτερα δομικά κομμάτια που διευκολύνουν τη συναρμολόγηση και τον χειρισμό, βοηθώντας τα παιδιά να βελτιώσουν τη λεπτή κινητικότητά τους και τον συντονισμό χεριού-ματιού. Όλα αυτά, επιτυγχάνονται μέσω μιας εκπαιδευτικής διαδικασίας που τα παιδιά αντιλαμβάνονται ως παιχνίδι, και συμμετέχουν ενεργά σε αυτή με πολύ ενθουσιασμό!

Το εργαστήριο γνωριμίας, διάρκειας 45 λεπτών, απευθύνεται σε παιδιά προ-προνήπιου χωρίς προηγούμενη εμπειρία στη ρομποτική. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία:
  • Να γνωρίσουν την συναρπαστική εκπαιδευτική ρομποτική.
  • Να μάθουν να προγραμματίζουν τις κατασκευές τους με φυσικά κουμπιά, χωρίς οθόνες!
  • Να κατασκευάσουν το πρώτο τους ρομπότ!
Μετά το εργαστήριο γνωριμίας, τα παιδιά μπορούν να εγγραφούν στον ετήσιο κύκλο Εισαγωγικά εργαστήρια κατασκευών και προγραμματισμού χωρίς οθόνη. Τα παιδιά που θα παρακολουθήσουν τον ετήσιο κύκλο θα έχουν την ευκαιρία να καλλιεργήσουν τις δεξιότητες τους και εφόσον το επιθυμούν, να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες, όπως το να επισκεφθούν το Robotakia Festival 2025 που θα πραγματοποιηθεί την 14η Ιουνίου 2025 στο Ζάππειο Μέγαρο! Δείτε τα highlights από τα Robotakia Festival 2024 και Robotakia Festival 2023 και δώστε και στο δικό σας παιδί την ευκαιρία να ζήσει αντίστοιχες εμπειρίες ως μέρος της μεγάλης οικογένειας Robotakia!

Λεπτομέρειες

Ηλικίες
Προ-προνήπιο
Διάρκεια
45 λεπτά
Μέγεθος τμήματος
Έως 8 παιδιά
Κόστος
0,00 (δωρεάν εργαστήριο)

Έχετε ερωτήσεις;

Απαντάμε τις συχνότερες ερωτήσεις σας σε μία πολύ χρήσιμη σελίδα.