Δωρεάν online εργαστήριο γνωριμίας

Product Categories

Τα εργαστήριά μας δίνουν χαρά και πολύτιμα εφόδια στους μαθητές μας!

«Η επιστήμη και η τεχνολογία είναι συναρπαστικές, και εγώ τα καταφέρνω!» Ο βασικός μας στόχος είναι να χτίσουμε αυτή την πεποίθηση στους μαθητές μας, μέσα από ένα συναρπαστικό εκπαιδευτικό και βιωματικό εργαστήριο που το απολαμβάνουν όσο και ένα παιχνίδι!!

Η εξ αποστάσεως διεξαγωγή των εργαστηρίων μας κατά τη διάρκεια της εφαρμογής των μέτρων για τον COVID-19, έγινε ένα ακόμη παράδειγμα για τα παιδιά, προκειμένου να εδραιώσουν την παραπάνω πεποίθηση. Είδαν πως μπορεί στην πράξη να βοηθήσει η τεχνολογία να ξεπεράσουμε τις προκλήσεις και να επιτύχουμε τους στόχους μας.

Στα online εργαστήρια ρομποτικής, τα παιδιά μαθαίνουν κατασκευαστικές τεχνικές και έρχονται σε επαφή με έννοιες της φυσικής, των μαθηματικών και του προγραμματισμού.

Τα online εργαστήρια προγραμματισμού, επιτρέπουν στα παιδιά να εξελιχθούν στον συγκεκριμένο τομέα ταχύτατα, χωρίς να χρειάζεται να διαθέτουν εξοπλισμό ρομποτικής.

Όλα αυτά, επιτυγχάνονται μέσω μιας εκπαιδευτικής διαδικασίας που τα παιδιά την αντιλαμβάνονται ως παιχνίδι, και συμμετέχουν ενεργά σε αυτή με πολύ ενθουσιασμό!

Κάντε σήμερα την on-line εγγραφή σας σε ένα δωρεάν online εργαστήριο γνωριμίας, ή εγγραφείτε τηλεφωνικά στο 210-962-9999. Μετά το εργαστήριο, μπορείτε να επιλέξτε ένα από τα ολιγομελή τμήματα στο ωράριο που σας ταιριάζει καλύτερα!

Προβάλλονται και τα 6 αποτελέσματα