Δωρεάν εργαστήρια γνωριμίας με την Ρομποτική!

Επιλέξτε παρακάτω το εργαστήριο γνωριμίας με βάση την ηλικία του παιδιού σας. «Η...
Μάθε περισσότερα

Το 2022 τα Robotakia συμμετείχαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ανοικτών Τεχνολογιών στην Εκπαίδευση με 7 ομάδες. Ήταν μία υπέροχη εμπειρία για τα παιδιά που συνεργάστηκαν επιτέλους μετά από χρόνια, λόγω της πανδημίας, και δημιούργησαν ομαδικές εργασίες. Μάλιστα, τα πήγαν εξαιρετικά αφού όλες οι έλαβαν τον τιμητικό τίτλο της διάκρισης που είναι και ο ανώτατος τίτλος που δίνει ο συγκεκριμένος διαγωνισμός!

Κατηγορία: Νηπιαγωγείο – Ανεξάρτητες ομάδες

Το σχολικό έτος 2021-2022 τα παιδιά της ομάδας “mission robotakia” δημιούργησαν ένα project με θέμα την ανακύκλωση, για το οποίο διακρίθηκαν! Μπορείτε να βρείτε την παρουσίαση του project εδώ

Τα παιδία της ομάδας μας διακρίθηκαν στον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ανοιχτών Τεχνολογιών με θέμα την Κυκλική Οικονομία με το έργο τους “Το ταξίδι της κομποστοποίησης!”. Μπορείτε να βρείτε την παρουσίαση του έργου εδώ.

Κατηγορία: Δημοτικό – Ανεξάρτητες ομάδες

Η ομάδα μας Robotakia Open Source, επιχείρησε να μας δείξει πώς η μελλοντική εξόρυξη νέων πόρων και υλικών μπορεί να πραγματοποιηθεί από την ζώνη των αστεροειδών και διακρίθηκε για την ιδέα της! Μπορείτε να βρείτε την παρουσίαση του project εδώ.

Η ομάδα “WATERBOOT” που αποτελείται από παιδιά 2ας Δημοτικού, συμμετείχε και διακρίθηκε στον διαγωνισμό! Θα βρείτε παρουσίαση του project εδώ.

Τα παιδιά του κέντρου μας συμμετείχαν και διακρίθηκαν με το έργο “Smart recycling system”! Μπορείτε να δείτε την μακέτα εδώ.

Κατηγορία: Γυμνάσιο – Ανεξάρτητες ομάδες

Τα παιδιά της ομάδας Fruitful Economy συμμετείχαν και διακρίθηκαν στον 4ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ανοιχτών Τεχνολογιών, κατασκευάζοντας έναν ιμάντα διαλογής τροφίμων. Μπορείτε να βρείτε την παρουσίαση του project εδώ.

Η ομάδα Robotakia Photon, δημιούργησε ένα σύστημα παραγωγής πράσινης ενέργειας και διακρίθηκε για το έργο της! Μπορείτε να βρείτε παρουσίαση του project εδώ.

Εργαστήρια ρομποτικής

οι εγγραφές ξεκίνησαν

Εξ'
αποστάσεως