Δωρεάν εργαστήρια γνωριμίας με την Ρομποτική!

Επιλέξτε παρακάτω το εργαστήριο γνωριμίας με βάση την ηλικία του παιδιού σας. «Η...
Learn more

Η Κυριακή 11 Ιουνίου 2023 ήταν μία εκπληκτική ημέρα! Εκατοντάδες μαθητές από τα Robotakia παρουσίασαν τις δημιουργίες τους στους πάνω από δύο χιλιάδες επισκέπτες του Robotakia Festival 2023!

Όλα κύλησαν με βάση το πρόγραμμα και απολαύσαμε τους μαθητές μας που συμμετείχαν στην παρουσίαση των έργων τους! Ο χώρος του φεστιβάλ γέμισε, αλλά όχι ασφυκτικά, δίνοντας χαρά στα παιδιά που είχαν ένα μεγάλο κοινό να εξηγήσουν τα project τους. Ο εσωτερικός χώρος του Ζαππείου, όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, ήταν πραγματικά εξαιρετικός!

Ένα τεράστιο μπράβο στους πρωταγωνιστές αυτής της γιορτής που ήταν τα παιδιά μας, οι μαθητές μας! Οι μαθητές μας που αφιερώνουν χρόνο στην ρομποτική, και μας δίνουν την ελπίδα ότι η Ελλάδα σε μερικά χρόνια θα πρωταγωνιστεί στις επιστήμες και την τεχνολογία! Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά, το αξίζουν!

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας! Η βοήθειά τους για την διοργάνωση του Φεστιβάλ ήταν πολύ σημαντική.  Επιπλέον, είναι όλοι τους εξαιρετικοί συνεργάτες και έχουν συμβάλει στην ανάπτυξη της σχολής μας!

Ευχαριστoύμε πολύ επίσης και τις φοιτητικές ερευνητικές ομάδες από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο και από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Ήταν έμπνευση για τα τους μαθητές μας και είναι ιδιαίτερα τιμητικό για εμάς που ήρθαν στη γιορτή μας!

Μαζί μας ήταν και οι άνθρωποι του MRC, ενός διεθνούς διαγωνισμού με ελληνικές ρίζες. Τους ευχαριστώ που ήρθαν από την φιλόξενη Κρήτη για αυτή την εκδήλωση! Μας έδωσαν μία καλή ιδέα για τις διαγωνιστικές κατηγορίες οι οποίες είναι πολύ ελκυστικές γιατί αναπαριστούν αθλήματα και επιπλέον παρουσιάζουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον σε εκπαιδευτικό επίπεδο.

Εδώ και πολλούς μήνες, οι δάσκαλοι και οι γραμματείες μας εργάστηκαν εντατικά μαζί με τα παιδιά για το καλό αποτέλεσμα του Robotakia Festival! Έδωσαν τον ενθουσιασμό τους, το μεράκι τους, τις γνώσεις τους για να φέρουν σε πέρας τη μεγάλη αυτή διοργάνωση! Ευχαριστώ πολύ την ομάδα Robotakia που είναι πολύ δυνατή φέτος! Η φετινή εμπειρία θα μας οδηγήσει πιο ομαλά σε ένα επιτυχημένο Robotakia Festival 2024!

Ευχαριστούμε πολύ τους γονείς των παιδιών για την εμπιστοσύνη τους στη σχολή μας. Για τη συμμετοχή τους σε αυτή τη γιορτή! Συγχαρητήρια για τα παιδιά σας. Συγχαρητήρια για τη στήριξη και τις ευκαιρίες που τους παρέχετε! Εύχομαι να έχουν καλή πρόοδο !

Τέλος, να ευχαριστήσουμε όλους τους επισκέπτες του φεστιβάλ που μας τίμησαν με την παρουσία τους και συνέβαλαν στην εκπληκτική εμπειρία που έζησαν οι μαθητές μας! Είναι μεγάλη τιμή για εμάς και μεγάλη χαρά για τα παιδιά  που μας επισκεφθήκατε!

Ετοιμαζόμαστε ήδη για το επόμενο Robotakia Festival που έχει ήδη προγραμματιστεί για την 15η Ιουνίου 2024 ! Ευχόμαστε να είστε εκεί!

Εργαστήρια ρομποτικής

οι εγγραφές ξεκίνησαν

Εξ'
αποστάσεως