Οι εγγραφές στο Robotakia Summer Camp 2024 συνεχίζονται!

Για αυτό το καλοκαίρι, ετοιμάσαμε για τους μαθητές μας, με πολλή αγάπη και κέφι, ένα μοναδικό Summer Camp!
Learn more

Suggested previous experience

 1. Εργαστήρια κατασκευών και προγραμματισμού

Details

Ages
Για παιδιά Νηπιαγωγείου
Duration
60 λεπτά
Frequency
Μία φορά την εβδομάδα
Class size
Έως 8 παιδιά
Cost
540,00 ανά έτος (προεξοφλείτε 60€ ανά 4 εργαστήρια)
(36 labs)
Στον κύκλο «Προχωρημένα εργαστήρια κατασκευών και προγραμματισμού», τα παιδιά εξερευνούν τον κόσμο της ρομποτικής και αναπτύσσουν τις τεχνολογικές τους δεξιότητες μέσα από δημιουργικά και συναρπαστικά εργαστήρια. Με τη χρήση των εκπαιδευτικών εξοπλισμών WhalesBot U20 Pro και LEGO WeDo 2.0, εξελίσσουν τις ικανότητές τους στις κατασκευές και τον προγραμματισμό, δημιουργώντας εντυπωσιακά έργα.

Τα εργαστήρια είναι σχεδιασμένα για να καλύπτουν τις αναπτυξιακές ανάγκες των παιδιών αυτής της ηλικίας, με έμφαση στην εξοικείωση με τον προγραμματισμό μέσω tablet. Τα παιδιά μαθαίνουν να ενσωματώνουν αισθητήρες, απόστασης και κλίσης, όπως και κινητήρες στις κατασκευές τους, δημιουργώντας εκπληκτικά έργα.

Κατά τη διάρκεια των εργαστηρίων, οι μαθητές μας ασχολούνται με δραστηριότητες που βελτιώνουν τη λεπτή κινητικότητά τους και τον συντονισμό χεριού-ματιού. Οι κατασκευές βοηθούν τα παιδιά να αναπτύξουν τη μηχανική τους αντίληψη και την ικανότητα χειρισμού μικρών εργαλείων και εξαρτημάτων, προσφέροντάς τους πολύτιμες τεχνικές δεξιότητες.

Μέσα από τα εργαστήρια, τα παιδιά αναπτύσσουν τη λογική και την κριτική τους σκέψη, ενώ παράλληλα καλλιεργούν τις κοινωνικές τους δεξιότητες. Η συνεργασία σε ομάδες τα βοηθά να μάθουν να επικοινωνούν αποτελεσματικά και να διαχειρίζονται τα συναισθήματά τους. Επιπλέον, η διαδικασία της κατασκευής ενθαρρύνει τη φαντασία, καθώς τα παιδιά σκέφτονται πρωτότυπες λύσεις και ιδέες. Η αυτοπεποίθησή τους ενισχύεται καθώς ολοκληρώνουν και παρουσιάζουν τις δικές τους κατασκευές, βλέποντας τα αποτελέσματα των προσπαθειών τους.

Ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί τον συναρπαστικό κόσμο των κατασκευών και του προγραμματισμού, προσφέροντας στα παιδιά σας τα εργαλεία για να αναπτύξουν τις δεξιότητες του μέλλοντος!

Οι εξοπλισμοί που θα χρησιμοποιηθούν στον κύκλο εργαστηρίων είναι:
 • WhalesBot U20 Pro
 • LEGO WeDo0

Όλος ο απαιτούμενος εξοπλισμός για την διεξαγωγή των εργαστηρίων στα Robotakia διατίθεται από εμάς. Τα παιδιά εργάζονται σε δυάδες. Ο κύκλος των 36 εργαστηρίων έχει συνολική διάρκεια περίπου ένα σχολικό έτος. Στο τέλος του έτους, τα παιδιά λαμβάνουν έπαινο / βεβαίωση συμμετοχής, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες και τα επιτεύγματά τους!

Robotakia Festival

Τα παιδιά που θα παρακολουθήσουν τον ετήσιο κύκλο θα έχουν την ευκαιρία να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους και εφόσον το επιθυμούν, να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες, όπως η συμμετοχή στο Robotakia Festival 2025 που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιουνίου 2025 στο Ζάππειο Μέγαρο! Δείτε τα highlights από τα Robotakia Festival 2024 και Robotakia Festival 2023 και δώστε και στο δικό σας παιδί την ευκαιρία να ζήσει αντίστοιχες εμπειρίες ως μέρος της μεγάλης οικογένειας Robotakia!

Σημαντικό: Χρειάζεται να πραγματοποιήσετε μία ξεχωριστή εγγραφή για κάθε παιδί, σε περίπτωση που εγγράφετε αδέρφια.

Έκπτωση για αδέρφια

Για αδέρφια, λαμβάνετε έκπτωση 6% για κάθε παιδί. Για να λάβετε την έκπτωση για τα αδέρφια, χρειάζεται να γράψετε στο πεδίο «Κωδικός Κουπονιού» παραπάνω την λέξη ΑΔΕΡΦΙΑ και να πατήσετε το κουμπί «Εφαρμογή κουπονιού».
Έκπτωση προεξόφλησης – ισχύει μέχρι 31/8
Για προεξόφληση ετήσιου κύκλου, λαμβάνετε έκπτωση 6% . Για να λάβετε την έκπτωση προεξόφλησης, χρειάζεται να γράψετε στο πεδίο «Κωδικός Κουπονιού» παραπάνω την λέξη ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΗ και να πατήσετε το κουμπί «Εφαρμογή κουπονιού».
Έκπτωση προεξόφλησης για αδέρφια – ισχύει μέχρι 31/8
Για προεξόφληση ετήσιου κύκλου για αδέρφια, λαμβάνετε έκπτωση 12% . Για να λάβετε την έκπτωση προεξόφλησης για αδέρφια, χρειάζεται να γράψετε στο πεδίο «Κωδικός Κουπονιού» παραπάνω την λέξη ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ και να πατήσετε το κουμπί «Εφαρμογή κουπονιού».

Details

Ages
Για παιδιά Νηπιαγωγείου
Duration
60 λεπτά
Frequency
Μία φορά την εβδομάδα
Class size
Έως 8 παιδιά
Cost
540,00 ανά έτος (προεξοφλείτε 60€ ανά 4 εργαστήρια)
(36 labs)

Distinctions of the lab

 1. Με την έξυπνή μας βοηθό, σώζουμε την χάρτινη και την παρέα της στο λεπτό!
 2. 4ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ανοιχτών Τεχνολογιών στην Εκπαίδευση
 3. Μαγικό βότανο της Ζούγκλας!
 4. Το Παράδοξο πάρκο: Οι περιπέτειες του Σάλι και της Λίλι 
 5. Καινοτόμος εκτοξευτής μπάλας αποτρέπει ατύχημα! 
 6. Ας χορέψουμε!
 7. Καλώς ήρθατε στη Μεγαλούπολη!
 8. Επισκευάζοντας τη Παιδική Χαρά
 9. Τα παράπονα των ζώων – Η μεγάλη διαμαρτυρία!
 10. Emotional Vision

Έχετε ερωτήσεις;

Απαντάμε τις συχνότερες ερωτήσεις σας σε μία πολύ χρήσιμη σελίδα.