Οι εγγραφές στο Robotakia Summer Camp 2024 συνεχίζονται!

Για αυτό το καλοκαίρι, ετοιμάσαμε για τους μαθητές μας, με πολλή αγάπη και κέφι, ένα μοναδικό Summer Camp!
Learn more

Details

Ages
Για μαθητές από Α' Γυμνασίου έως Γ' Γυμνασίου
Duration
90 λεπτά
Frequency
Μία φορά την εβδομάδα
Class size
Έως 10 μαθητές
Cost
765,00 ανά έτος (προεξοφλείτε 85€ ανά 4 εργαστήρια)
(36 labs)
Στον κύκλο σπουδών «Advanced AI & Robotics με Python – Πρώτο Έτος», τα παιδιά γνωρίζουν σε μεγαλύτερο βάθος τον κόσμο της ρομποτικής και τεχνητής νοημοσύνης, χρησιμοποιώντας τη γλώσσα προγραμματισμού Python. Η Python, ευρέως χρησιμοποιούμενη στην ανάπτυξη λογισμικού, επιτρέπει στους μαθητές να εμβαθύνουν στις δυνατότητες που προσφέρουν οι υψηλού επιπέδου γλώσσες προγραμματισμού.

Κατά τη διάρκεια του κύκλου, οι μαθητές μας υλοποιούν ολοκληρωμένα projects που συνδυάζουν την Τεχνητή Νοημοσύνη με κυκλώματα και τον μικροελεγκτή Microbit, με τη χρήση της γλώσσας προγραμματισμού Python. Χρησιμοποιούν τεχνολογίες όπως το 3D Printing και το Laser Cutting για να σχεδιάζουν και να κατασκευάζουν δισδιάστατα και τρισδιάστατα αντικείμενα. Επιπλέον, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν τις δικές τους εφαρμογές Android για tablet και smartphones!

Μέσα από αυτά τα έργα, τα παιδιά κατανοούν καλύτερα τη λειτουργία αυτών των τεχνολογιών αιχμής, αναπτύσσοντας τις ικανότητές τους στην επίλυση προβλημάτων και την καινοτομία. Η διαδικασία αυτή ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα, την κριτική σκέψη και την πρακτική εφαρμογή της γνώσης, δίνοντας στα παιδιά την ευκαιρία να ανακαλύψουν νέες δυνατότητες και να υλοποιήσουν πρωτοποριακές ιδέες.

Επιπλέον, στα εργαστήρια τα παιδιά εργάζονται σε αποστολές εμπνευσμένες από διαγωνισμούς εκπαιδευτικής ρομποτικής, σκεπτόμενοι πώς να βελτιώσουν προγραμματιστικά και κατασκευαστικά τα ρομπότ τους! Μέσα από τη προετοιμασία για τους διαγωνισμούς, τα παιδιά κερδίζουν πολύτιμη εμπειρία και τριβή με το αντικείμενο, ενώ ενισχύουν την αυτοπεποίθησή τους καθώς αντιμετωπίζουν και ξεπερνούν τις προκλήσεις.

Η συνεργασία σε ομάδες βοηθάει τους μαθητές να μάθουν να επικοινωνούν αποτελεσματικά και να διαχειρίζονται τα συναισθήματά τους, καλλιεργώντας παράλληλα τις κοινωνικές τους δεξιότητες. Μέσα από τα εργαστήρια, οι μαθητές μας μαθαίνουν να σχεδιάζουν και να υλοποιούν τις ιδέες τους, να συνεργάζονται ομαδικά, να εκτελούν δοκιμές και βελτιώσεις, και να παρουσιάζουν αποτελεσματικά τα έργα τους.

Ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί τον συναρπαστικό κόσμο της ρομποτικής και της τεχνητής νοημοσύνης, προσφέροντας στα παιδιά σας τα εργαλεία για να αναπτύξουν τις δεξιότητες του μέλλοντος!

Οι εξοπλισμοί που θα χρησιμοποιηθούν στον κύκλο εργαστηρίων είναι:
  • Lego Mindstorms EV3
  • Microbit και Αισθητήρες της Keyestudio
  • Laser Cutter
  • 3D Printer

Όλος ο απαιτούμενος εξοπλισμός για την διεξαγωγή των εργαστηρίων στα Robotakia διατίθεται από εμάς. Τα παιδιά εργάζονται σε δυάδες. Ο κύκλος των 36 εργαστηρίων έχει συνολική διάρκεια περίπου ένα σχολικό έτος. Στο τέλος του έτους, τα παιδιά λαμβάνουν έπαινο / βεβαίωση συμμετοχής, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες και τα επιτεύγματά τους!

Robotakia Festival

Τα παιδιά που θα παρακολουθήσουν τον ετήσιο κύκλο θα έχουν την ευκαιρία να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους και εφόσον το επιθυμούν, να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες, όπως η συμμετοχή στο Robotakia Festival 2025 που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιουνίου 2025 στο Ζάππειο Μέγαρο! Δείτε τα highlights από τα Robotakia Festival 2024 και Robotakia Festival 2023 και δώστε και στο δικό σας παιδί την ευκαιρία να ζήσει αντίστοιχες εμπειρίες ως μέρος της μεγάλης οικογένειας Robotakia!

Σημαντικό: Χρειάζεται να πραγματοποιήσετε μία ξεχωριστή εγγραφή για κάθε παιδί, σε περίπτωση που εγγράφετε αδέρφια.

Έκπτωση για αδέρφια

Για αδέρφια, λαμβάνετε έκπτωση 6% για κάθε παιδί. Για να λάβετε την έκπτωση για τα αδέρφια, χρειάζεται να γράψετε στο πεδίο «Κωδικός Κουπονιού» παραπάνω την λέξη ΑΔΕΡΦΙΑ και να πατήσετε το κουμπί «Εφαρμογή κουπονιού».
Έκπτωση προεξόφλησης – ισχύει μέχρι 31/8
Για προεξόφληση ετήσιου κύκλου, λαμβάνετε έκπτωση 6% . Για να λάβετε την έκπτωση προεξόφλησης, χρειάζεται να γράψετε στο πεδίο «Κωδικός Κουπονιού» παραπάνω την λέξη ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΗ και να πατήσετε το κουμπί «Εφαρμογή κουπονιού».
Έκπτωση προεξόφλησης για αδέρφια – ισχύει μέχρι 31/8
Για προεξόφληση ετήσιου κύκλου για αδέρφια, λαμβάνετε έκπτωση 12% . Για να λάβετε την έκπτωση προεξόφλησης για αδέρφια, χρειάζεται να γράψετε στο πεδίο «Κωδικός Κουπονιού» παραπάνω την λέξη ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ και να πατήσετε το κουμπί «Εφαρμογή κουπονιού».

Details

Ages
Για μαθητές από Α' Γυμνασίου έως Γ' Γυμνασίου
Duration
90 λεπτά
Frequency
Μία φορά την εβδομάδα
Class size
Έως 10 μαθητές
Cost
765,00 ανά έτος (προεξοφλείτε 85€ ανά 4 εργαστήρια)
(36 labs)

Distinctions of the lab

  1. SumoBots
  2. Ρομποτικοί Βραχίονες με Microbit
  3. Auto Robots Cars σε Δράση για ασφαλή κίνηση στις σύγχρονες πόλεις
  4. BREAK FREE! 
  5. Smart Home Alarm
  6. Διαστημικά Σκουπίδια

Έχετε ερωτήσεις;

Απαντάμε τις συχνότερες ερωτήσεις σας σε μία πολύ χρήσιμη σελίδα.