Οι εγγραφές στο Robotakia Summer Camp 2024 συνεχίζονται!

Για αυτό το καλοκαίρι, ετοιμάσαμε για τους μαθητές μας, με πολλή αγάπη και κέφι, ένα μοναδικό Summer Camp!
Learn more

Suggested previous experience

  1. Advanced AI & Robotics με Python - δεύτερο έτος

Details

Ages
Για μαθητές από Γ' Γυμνασίου έως Β' Λυκείου
Duration
90 λεπτά
Frequency
Μία φορά την εβδομάδα
Class size
Έως 10 μαθητές
Cost
765,00 ανά έτος (προεξοφλείτε 85€ ανά 4 εργαστήρια)
(36 labs)
Στον κύκλο σπουδών «Advanced AI & Robotics με Raspberry Pi – Τρίτο Έτος», τα παιδιά εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους στη ρομποτική και την πληροφορική, χρησιμοποιώντας τον μικροϋπολογιστή Raspberry Pi ως πλατφόρμα ανάπτυξης ρομποτικών εφαρμογών και αυτοματισμών, σε συνδυασμό με τους μικροελεγκτές Raspberry Pi Pico και ESP32. Γνωρίζουν το λειτουργικό σύστημα Linux και εμβαθύνουν στον προγραμματισμό της Python, που διδάχθηκαν τα προηγούμενα έτη.

Κατά τη διάρκεια του κύκλου, οι μαθητές συνδυάζουν τεχνολογίες Web και Mobile App Development για να δημιουργήσουν ολοκληρωμένα IoT projects, εμβαθύνοντας ακόμα περισσότερο στην τεχνολογία. Χρησιμοποιούν ηλεκτρονικά εξαρτήματα και εξοπλισμό, αξιοποιώντας πολλαπλούς αισθητήρες, ενεργοποιητές και περιφερειακές συσκευές για τις εφαρμογές τους. Τα έργα τους εμπλουτίζονται με τεχνολογίες αιχμής στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης και της μηχανικής, με τη χρήση μηχανημάτων όπως 3D Printers και Laser Cutters, αναπτύσσοντας έτσι τις ικανότητές τους στην επίλυση προβλημάτων, την καινοτομία και την πρακτική εφαρμογή της γνώσης.

Η συνεργασία σε ομάδες βοηθάει τους μαθητές να επικοινωνούν αποτελεσματικά και να διαχειρίζονται τα συναισθήματά τους, καλλιεργώντας τις κοινωνικές τους δεξιότητες. Μαθαίνουν να σχεδιάζουν και να υλοποιούν τις ιδέες τους, να συνεργάζονται ομαδικά, να εκτελούν δοκιμές και βελτιώσεις, και να παρουσιάζουν αποτελεσματικά τα έργα τους.

Ελάτε να εξερευνήσουμε μαζί τον συναρπαστικό κόσμο της ρομποτικής και της τεχνητής νοημοσύνης, προσφέροντας στα παιδιά σας τα εργαλεία για να αναπτύξουν τις δεξιότητες του μέλλοντος!

Οι εξοπλισμοί που θα χρησιμοποιηθούν στον κύκλο εργαστηρίων είναι:
  • Raspberry Pi
  • Raspberry Pi Pico
  • ESP32
  • Διάφορα ηλεκτρονικά εξαρτήματα και αισθητήρες
  • 3D Printer
  • Laser Cutter

Όλος ο απαιτούμενος εξοπλισμός για την διεξαγωγή των εργαστηρίων στα Robotakia διατίθεται από εμάς. Τα παιδιά εργάζονται σε δυάδες. Ο κύκλος των 36 εργαστηρίων έχει συνολική διάρκεια περίπου ένα σχολικό έτος. Στο τέλος του έτους, τα παιδιά λαμβάνουν έπαινο / βεβαίωση συμμετοχής, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες και τα επιτεύγματά τους!

Robotakia Festival

Τα παιδιά που θα παρακολουθήσουν τον ετήσιο κύκλο θα έχουν την ευκαιρία να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους και εφόσον το επιθυμούν, να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες, όπως η συμμετοχή στο Robotakia Festival 2025 που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιουνίου 2025 στο Ζάππειο Μέγαρο! Δείτε τα highlights από τα Robotakia Festival 2024 και Robotakia Festival 2023 και δώστε και στο δικό σας παιδί την ευκαιρία να ζήσει αντίστοιχες εμπειρίες ως μέρος της μεγάλης οικογένειας Robotakia!

Σημαντικό: Χρειάζεται να πραγματοποιήσετε μία ξεχωριστή εγγραφή για κάθε παιδί, σε περίπτωση που εγγράφετε αδέρφια.

Έκπτωση για αδέρφια

Για αδέρφια, λαμβάνετε έκπτωση 6% για κάθε παιδί. Για να λάβετε την έκπτωση για τα αδέρφια, χρειάζεται να γράψετε στο πεδίο «Κωδικός Κουπονιού» παραπάνω την λέξη ΑΔΕΡΦΙΑ και να πατήσετε το κουμπί «Εφαρμογή κουπονιού».
Έκπτωση προεξόφλησης – ισχύει μέχρι 31/8
Για προεξόφληση ετήσιου κύκλου, λαμβάνετε έκπτωση 6% . Για να λάβετε την έκπτωση προεξόφλησης, χρειάζεται να γράψετε στο πεδίο «Κωδικός Κουπονιού» παραπάνω την λέξη ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΗ και να πατήσετε το κουμπί «Εφαρμογή κουπονιού».
Έκπτωση προεξόφλησης για αδέρφια – ισχύει μέχρι 31/8
Για προεξόφληση ετήσιου κύκλου για αδέρφια, λαμβάνετε έκπτωση 12% . Για να λάβετε την έκπτωση προεξόφλησης για αδέρφια, χρειάζεται να γράψετε στο πεδίο «Κωδικός Κουπονιού» παραπάνω την λέξη ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ και να πατήσετε το κουμπί «Εφαρμογή κουπονιού».

Details

Ages
Για μαθητές από Γ' Γυμνασίου έως Β' Λυκείου
Duration
90 λεπτά
Frequency
Μία φορά την εβδομάδα
Class size
Έως 10 μαθητές
Cost
765,00 ανά έτος (προεξοφλείτε 85€ ανά 4 εργαστήρια)
(36 labs)

Distinctions of the lab

  1. Ευφυές σπίτι φιλικό προς τα κατοικίδια

Έχετε ερωτήσεις;

Απαντάμε τις συχνότερες ερωτήσεις σας σε μία πολύ χρήσιμη σελίδα.