Οι εγγραφές στο Robotakia Summer Camp 2024 συνεχίζονται!

Για αυτό το καλοκαίρι, ετοιμάσαμε για τους μαθητές μας, με πολλή αγάπη και κέφι, ένα μοναδικό Summer Camp!
Learn more

Suggested previous experience

  1. Advanced AI & Robotics με Python - τρίτο έτος

Details

Ages
Για μαθητές Λυκείου
Duration
90 λεπτά
Frequency
Μία φορά την εβδομάδα
Class size
Έως 10 μαθητές
Cost
765,00 ανά έτος (προεξοφλείτε 85€ ανά 4 εργαστήρια)
(36 labs)
Στον κύκλο σπουδών «Arduino Certification Preparation Course», οι μαθητές επεκτείνουν τις γνώσεις τους στον προγραμματισμό και τη ρομποτική, εντάσσοντας στα project τους τον μικροελεγκτή Arduino Uno. Μαθαίνουν τη text-based γλώσσα προγραμματισμού C for Arduino, που αποτελεί ένα συνδυασμό των διάσημων γλωσσών προγραμματισμού C και C++ και προετοιμάζονται για την επίσημη πιστοποίηση της Arduino Education.

Κατά τη διάρκεια του κύκλου, οι μαθητές υλοποιούν έργα που συνδυάζουν την τεχνητή νοημοσύνη με κυκλώματα και προγραμματισμό, χρησιμοποιώντας τον μικροελεγκτή ανοιχτού υλικολογισμικού Arduino Uno. Θα χρησιμοποιούν ηλεκτρονικά εξαρτήματα και αισθητήρες για να δημιουργήσουν πρωτοποριακές ρομποτικές εφαρμογές και συστήματα αυτοματισμού. Οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τις τεχνολογίες 3D Printing και Laser Cutting για να σχεδιάζουν και να κατασκευάζουν πρωτοποριακά έργα, ενισχύοντας τις δεξιότητές τους στη σχεδίαση και κατασκευή.

Η προετοιμασία για την πιστοποίηση της Arduino Education περιλαμβάνει την ολοκλήρωση μιας σειράς ερωτήσεων που αξιολογούν τις γνώσεις των μαθητών στην προγραμματιστική σύνταξη, τα ηλεκτρονικά στοιχεία, τα κυκλώματα και την ικανότητα ανάλυσης και επίλυσης προβλημάτων. Η πιστοποίηση αυτή επιβεβαιώνει την επάρκεια των μαθητών σε θέματα προγραμματισμού και ηλεκτρονικής, δίνοντάς τους ένα σημαντικό πλεονέκτημα για το μέλλον τους.

Οι εξοπλισμοί που θα χρησιμοποιηθούν στον κύκλο εργαστηρίων είναι:
  • Arduino Uno
  • Διάφορα ηλεκτρονικά εξαρτήματα και αισθητήρες
  • 3D Printer
  • Laser Cutter

Όλος ο απαιτούμενος εξοπλισμός για την διεξαγωγή των εργαστηρίων στα Robotakia διατίθεται από εμάς. Τα παιδιά εργάζονται σε δυάδες. Ο κύκλος των 36 εργαστηρίων έχει συνολική διάρκεια περίπου ένα σχολικό έτος. Στο τέλος του έτους, τα παιδιά λαμβάνουν έπαινο / βεβαίωση συμμετοχής. Επιπλέον, όσα παιδιά το επιθυμούν θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε ομάδες και να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους στο Robotakia Festival !

Σημαντικό: Χρειάζεται να πραγματοποιήσετε μία ξεχωριστή εγγραφή για κάθε παιδί, σε περίπτωση που εγγράφετε αδέρφια.

Έκπτωση για αδέρφια
Για αδέρφια, λαμβάνετε έκπτωση 6% για κάθε παιδί. Για να λάβετε την έκπτωση για τα αδέρφια, χρειάζεται να γράψετε στο πεδίο «Κωδικός Κουπονιού» παραπάνω την λέξη ΑΔΕΡΦΙΑ και να πατήσετε το κουμπί «Εφαρμογή κουπονιού».
Έκπτωση προεξόφλησης – ισχύει μέχρι 31/8
Για προεξόφληση ετήσιου κύκλου, λαμβάνετε έκπτωση 6% . Για να λάβετε την έκπτωση προεξόφλησης, χρειάζεται να γράψετε στο πεδίο «Κωδικός Κουπονιού» παραπάνω την λέξη ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΗ και να πατήσετε το κουμπί «Εφαρμογή κουπονιού».
Έκπτωση προεξόφλησης για αδέρφια – ισχύει μέχρι 31/8
Για προεξόφληση ετήσιου κύκλου για αδέρφια, λαμβάνετε έκπτωση 12% . Για να λάβετε την έκπτωση προεξόφλησης για αδέρφια, χρειάζεται να γράψετε στο πεδίο «Κωδικός Κουπονιού» παραπάνω την λέξη ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ και να πατήσετε το κουμπί «Εφαρμογή κουπονιού».

Details

Ages
Για μαθητές Λυκείου
Duration
90 λεπτά
Frequency
Μία φορά την εβδομάδα
Class size
Έως 10 μαθητές
Cost
765,00 ανά έτος (προεξοφλείτε 85€ ανά 4 εργαστήρια)
(36 labs)

Distinctions of the lab

  1. Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2022
  2. Robotaki
  3. Smart Greenhouse

Έχετε ερωτήσεις;

Απαντάμε τις συχνότερες ερωτήσεις σας σε μία πολύ χρήσιμη σελίδα.