Οι εγγραφές στο Robotakia Summer Camp 2024 συνεχίζονται!

Για αυτό το καλοκαίρι, ετοιμάσαμε για τους μαθητές μας, με πολλή αγάπη και κέφι, ένα μοναδικό Summer Camp!
Learn more

Details

Ages
Από Β' Γυμνασίου έως Α' Λυκείου
Duration
90 λεπτά
Class size
Έως 10 μαθητές
Cost
0,00 (δωρεάν εργαστήριο)

«Η επιστήμη και η τεχνολογία είναι συναρπαστικές, και εγώ τα καταφέρνω!»

Ο βασικός μας στόχος είναι να χτίσουμε αυτή την πεποίθηση στους μαθητές μας, μέσα από ένα συναρπαστικό εκπαιδευτικό και βιωματικό εργαστήριο ρομποτικής! Τα παιδιά μαθαίνουν να φτιάχνουν κυκλώματα χρησιμοποιώντας αισθητήρες και ενεργοποιητές, κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον προγραμματισμό υψηλού επιπέδου, και έρχονται σε επαφή με έννοιες της φυσικής και των μαθηματικών, με έναν χειροπιαστό τρόπο. Μέσα από τα εργαστήρια, οι μαθητές μας μαθαίνουν να σχεδιάζουν και να υλοποιούν τις ιδέες τους, να συνεργάζονται ομαδικά, να εκτελούν δοκιμές και βελτιώσεις, και να παρουσιάζουν αποτελεσματικά τα έργα τους. Όλα αυτά, επιτυγχάνονται μέσω μιας εκπαιδευτικής διαδικασίας που τα παιδιά αντιλαμβάνονται ως παιχνίδι, και συμμετέχουν ενεργά σε αυτή με πολύ ενθουσιασμό!

Το εργαστήριο γνωριμίας, διάρκειας 90 λεπτών, απευθύνεται σε παιδιά Β’ Γυμνασίου έως Α’ Λυκείου χωρίς προηγούμενη εμπειρία στη ρομποτική. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία:
  • Να γνωρίσουν την συναρπαστική εκπαιδευτική ρομποτική.
  • Να μάθουν τα βασικά για τον προγραμματισμό μικροελεγκτών.
  • Να κατασκευάσουν τα πρώτο τους κύκλωμα!
Μετά το εργαστήριο γνωριμίας, τα παιδιά μπορούν να εγγραφούν στον ετήσιο κύκλο, Advanced AI & Robotics με Python – πρώτο έτος. Τα παιδιά που θα παρακολουθήσουν τον ετήσιο κύκλο θα έχουν την ευκαιρία να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους και εφόσον το επιθυμούν, να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες, όπως η συμμετοχή στο Robotakia Festival 2025 που θα πραγματοποιηθεί την 14η Ιουνίου 2025 στο Ζάππειο Μέγαρο! Δείτε τα highlights από τα Robotakia Festival 2024 και Robotakia Festival 2023 και δώστε και στο δικό σας παιδί την ευκαιρία να ζήσει αντίστοιχες εμπειρίες ως μέρος της μεγάλης οικογένειας Robotakia!

Details

Ages
Από Β' Γυμνασίου έως Α' Λυκείου
Duration
90 λεπτά
Class size
Έως 10 μαθητές
Cost
0,00 (δωρεάν εργαστήριο)

Distinctions of the lab

  1. SumoBots
  2. Ρομποτικοί Βραχίονες με Microbit
  3. Auto Robots Cars σε Δράση για ασφαλή κίνηση στις σύγχρονες πόλεις
  4. BREAK FREE! 
  5. Smart Home Alarm

Έχετε ερωτήσεις;

Απαντάμε τις συχνότερες ερωτήσεις σας σε μία πολύ χρήσιμη σελίδα.