Δωρεάν εργαστήρια γνωριμίας με την Ρομποτική!

Επιλέξτε παρακάτω το εργαστήριο γνωριμίας με βάση την ηλικία του παιδιού σας. «Η...
Learn more

Καταχώρηση εγγραφής

Η καταχώρηση της εγγραφής στα Robotakia μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά από τον γονέα/κηδεμόνα ή τηλεφωνικά μέσω της γραμματείας. Με την καταχώρηση της εγγραφής, δεσμεύεται η θέση στο αντίστοιχο τμήμα για 7 ημερολογιακές ημέρες, διάστημα στο οποίο ο γονιός χρειάζεται να ολοκληρώσει την εγγραφή του. Σε περίπτωση εγγραφής λιγότερο από 7 ημέρες από την έναρξη των εργαστηρίων, η ολοκλήρωση χρειάζεται να γίνεται άμεσα, ώστε να είναι διασφαλισμένη η κατοχύρωση της θέσης. Εξαιρούνται τα δωρεάν εργαστήρια γνωριμίας. Η πρακτική αυτή μας επιτρέπει να δεσμεύουμε ακριβώς τις θέσεις που χρειάζεται, ώστε να διευκολύνονται οι γονείς στην εύρεση θέσης για τα παιδιά τους.

Ολοκλήρωση εγγραφής

Η εγγραφή χρειάζεται να ολοκληρώνεται εντός 7 ημερολογιακών ημερών, με την καταβολή των διδάκτρων που αντιστοιχούν σε εργαστήρια τεσσάρων εβδομάδων. Η καταβολή μπορεί να γίνει μέσω τραπεζικής μεταφοράς. Εξαιρούνται τα δωρεάν εργαστήρια γνωριμίας.

Καταβολή διδάκτρων ετήσιων κύκλων

Οι ετήσιοι κύκλοι έχουν διάρκεια 36 εβδομάδες. Η καταβολή των διδάκτρων μπορεί να γίνει είτε σε μία δόση έως 31/8 με έκπτωση 6%, είτε τμηματικά σε 9 δόσεις: Σε περίπτωση τμηματικής καταβολής των διδάκτρων, αυτές γίνονται ως εξής: Δίδακτρα αξίας 4 εργαστηρίων με την ολοκλήρωση της εγγραφής και την κατοχύρωση της θέσης στο τμήμα (1η δόση) Δίδακτρα αξίας 4 εργαστηρίων την πρώτη εβδομάδα των μηνών Οκτ, Νοε, Δεκ, Ιαν, Φεβ, Μαρ, Απρ, Μάιου (2η-9η δόση) Σε περίπτωση εγγραφής μετά την έναρξη του κύκλου, η τμηματική καταβολή των διδάκτρων γίνεται ως εξής: Δίδακτρα αξίας 4 εργαστηρίων με την ολοκλήρωση της εγγραφής και την κατοχύρωση της θέσης στο τμήμα (1η δόση) Δίδακτρα αξίας 4 εργαστηρίων το πρώτο δεκαπενθήμερο των επόμενων μηνών, μέχρι την συμπλήρωση του συνολικού ύψους διδάκτρων. Το συνολικό ύψος διδάκτρων υπολογίζεται με βάση το πλήθος των εργαστηρίων της εγγραφής. Εάν για παράδειγμα ένα παιδί εγγραφεί στο 5ο εργαστήριο, τότε θα αφαιρεθούν τα δίδακτρα που αντιστοιχούν στα 4 πρώτα εργαστήρια από το σύνολο των ετήσιων διδάκτρων.

Ακύρωση εγγραφής σε ετήσιο κύκλο

Η εγγραφή μπορεί να ακυρωθεί δωρεάν, μέχρι και 7 ημερολογιακές ημέρες πριν από την έναρξη των εργαστηρίων. Σε αυτή την περίπτωση, τα δίδακτρα που καταβλήθηκαν επιστρέφονται. Εάν η εγγραφή ακυρωθεί πολύ κοντά στην έναρξη των εργαστηρίων, λιγότερο από 7 ημέρες νωρίτερα, τότε κρατούνται τα δίδακτρα των 4 εβδομάδων από την ολοκλήρωση της εγγραφής.

Πρόωρη διακοπή φοίτησης σε ετήσιο κύκλο με ένα μήνα ειδοποίηση

Η διακοπή μετά την διεξαγωγή του πρώτου εργαστηρίου και πριν την διεξαγωγή του 36ου θεωρείται πρόωρη. Η πρόωρη διακοπή της φοίτησης χρειάζεται να ανακοινώνεται από τον γονέα γραπτώς, στο email info@robotakia.gr ένα μήνα νωρίτερα. Δηλαδή, ως ημερομηνία διακοπής ορίζεται η ημερομηνία αποστολής του email συν ένα μήνα. Από την ανακοίνωση της διακοπής μέχρι την ημερομηνία διακοπής (1 μήνας) ο μαθητής μπορεί να συνεχίζει να παρακολουθεί τα εργαστήρια. Τα δίδακτρα υπολογίζονται κανονικά για αυτόν τον 1 μήνα. Το διάστημα του ενός μήνα μας βοηθά να αξιοποιήσουμε την θέση στο τμήμα που αποδεσμεύεται, προς όφελος άλλου μαθητή που μπορεί να επιθυμεί να εγγραφεί ή να μετακινηθεί στο συγκεκριμένο τμήμα.

Υπολογισμός διδάκτρων ετήσιου κύκλου

Τα δίδακτρα υπολογίζονται με βάση τα εργαστήρια στα οποία ο μαθητής είναι εγγεγραμμένος, ανεξάρτητα με το εάν τα παρακολούθησε στο σύνολό τους ή χρειάστηκε να απουσιάσει για οποιοδήποτε λόγο. Στα Robotakia καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια προκειμένου το παιδί να αναπληρώσει το χαμένο εργαστήριο. Σε περίπτωση απουσίας, το παιδί μπορεί να έρθει σε επόμενη ημέρα εφόσον διεξάγεται το ίδιο εργαστήριο και υπάρχει διαθέσιμη θέση. Εάν δεν είναι διαθέσιμο το ίδιο εργαστήριο επόμενη ημέρα, τότε το παιδί ίσως μπορέσει να κάνει αναπλήρωση σε συγκεκριμένες ημέρες και ώρες τις περιόδους του Πάσχα, των Χριστουγέννων και του καλοκαιριού τις οποίες ανακοινώνουμε, ή ακόμη και σε επόμενο κύκλο. Η αναπλήρωση του εργαστηρίου είναι μία δωρεάν παροχή προς τους μαθητές μας, δεν χρεώνεται. Τυχόν απουσίες που δεν κατέστη δυνατόν να αναπληρωθούν, δεν συμψηφίζονται με μελλοντικά δίδακτρα ούτε αφαιρούνται από τα τρέχοντα. Είναι σημαντικό για την επίτευξη των στόχων των προγραμμάτων μας, που είναι η πρόοδος του παιδιού, η ανάπτυξη των γνώσεών του και η καλλιέργεια της αγάπης και της αυτοπεποίθησης για τα αντικείμενα των επιστημών και της τεχνολογίας, να μην απουσιάζει τακτικά. Έτσι η πολιτική των διδάκτρων μας είναι εναρμονισμένη με αυτό τον στόχο, όπως και όλες μας οι επιλογές, ενθαρρύνοντας την συστηματική παρακολούθηση.