Σχολική επίσκεψη στα Robotakia !

«Η επιστήμη και η τεχνολογία είναι συναρπαστικές, και εγώ τα καταφέρνω!» Ο βασικός μας στόχος είναι να χτίσουμε αυτή την πεποίθηση στους μικρούς μας μαθητές, μέσα από συναρπαστικά εκπαιδευτικά και βιωματικά εργαστήρια που το απολαμβάνουν όσο και ένα παιχνίδι!! 

Παράλληλα, τα παιδιά μαθαίνουν κατασκευαστικές τεχνικές και έρχονται σε επαφή με έννοιες της φυσικής, των μαθηματικών και του προγραμματισμού. Όλα αυτά, επιτυγχάνονται μέσω μιας εκπαιδευτικής διαδικασίας που τα παιδιά την αντιλαμβάνονται ως παιχνίδι, και συμμετέχουν ενεργά σε αυτή με πολύ ενθουσιασμό! 

Χαρίστε τους μαθητές σας σε ένα συναρπαστικό ταξίδι επιστήμης και τεχνολογίας με οδηγό τα Robotakia!

Σχεδιάσαμε για τους μαθητές σας μία συναρπαστική εμπειρία μάθησης και δημιουργίας που περιλαμβάνει κατασκευή και προγραμματισμό ρομπότ, σε ομάδες των 2-3 παιδιών!

Παρέχουμε 4 διαφορετικά εργαστήρια για κάθε σχολικό έτος. Έτσι, μπορείτε να πραγματοποιήσετε μία ή περισσότερες επισκέψεις κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους!

Επιπλέον, σας παρέχουμε πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό για 4 επιπλέον εργαστήρια προγραμματισμού, τα οποία μπορείτε να υλοποιήσετε εντός της σχολικής τάξης!

Κάντε σήμερα την on-line εγγραφή σας σε μία σχολική επίσκεψη, ή εγγραφείτε τηλεφωνικά στο 210-962-9999. 

.

.